Transportboxen

Bekijk ons grote assortiment transportcontainers bij Kruizinga

Transportboxen goedkoop en op maat kopen bij Kruizinga!

Transportcontainers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen en worden gebruikt waar vorkheftrucks te log zijn. Vooral voor kleine onderdelen die door smalle kantoorgebouwen of magazijnen moeten worden vervoerd, zijn opslagcontainers de ideale transportmiddelen. Daarom bieden wij nieuwe, gebruikte en aangepaste modellen voor ladingen van verschillende afmetingen, gewichten en vormen.


Wilt u meer weten over transportcontainers, lees dan snel onderstaand verder.

Slimme keuzes
Nieuw
Transportboxen vaste constructie stapelbaar met oprijplaat
(2)
Vanaf € 706,45
21 juni bezorgd
Nieuw
Transportboxen transportcontainer voor elektrische palletwagen
Vanaf € 1.514,45
2 juli bezorgd 

 

Diverse toepassings mogelijkheden

Of het nu gaat om een ​​materiaalwagen met een stevige constructie, als transportcontainer met een elektrische heftruck of een geïsoleerde transportbox: met deze modellen kunt u kleinere of grotere hoeveelheden producten van de ene plaats naar de andere transporteren. De modellen zijn inzetbaar in vrijwel elke branche waar een pallettruck te omvangrijk zou zijn. Goederen in transportcontainers kunnen snel en veilig van A naar B worden vervoerd, vooral buitenshuis en bij bouwconstructies. Zo bespaart u onnodige verplaatsingen, zet u uw personeel effectiever in en beschermt u ze tegen letsel. Bent u benieuwd welke opslagcontainer bij uw bedrijf past? Laat u dan onafhankelijk adviseren door ons deskundige serviceteam.

 

Verschillende soorten transportcontainers

Kruizinga levert in verschillende uitvoeringen en maten. Vooral in de categorie transportcontainers is het niet eenvoudig om het juiste model te vinden in relatie tot de behoeften van het bedrijf. Afhankelijk van het toepassingsgebied zijn er verschillende versies verkrijgbaar in onze winkel. Om uw onderneming te helpen een zo groot mogelijk succes te behalen, zullen wij u daarom hieronder kort de verschillen toelichten.

 

Transportcontainer met oprijplaat

Transport met behulp van een tralie box is vooral handig bij het vervoeren van kleine goederen of pakketten. De compacte vakwerkframes zorgen ervoor dat er niets uit kan vallen tijdens transport en de stalen constructie zorgt voor de nodige stabiliteit. Dankzij de oprijplaat wordt ook het lossen vergemakkelijkt, waardoor ook moeilijk verplaatsbare goederen op de transportcontainer geladen kunnen worden.

 

Voor elektrische pallettrucks

Werkt u in een magazijn en moet u vaak volumineuze goederen laden die niet op klassieke pallets passen, dan is een transportstelling voor elektrische palletwagens perfect. Onze modellen zijn allemaal gemaakt van staal en hebben een draagvermogen van 1.000 kg, wat betekent dat geen enkel item te zwaar mag zijn. Anders kunt u ook bij ons terecht voor een op maat gemaakt product.

 

Geïsoleerde transportcontainers

Als verdere variant bieden wij u geïsoleerde transportcontainers aan, die stapelbaar zijn en ontworpen zijn voor een belasting tot 35 kg. Alle temperatuurgevoelige materialen kunnen hier tegen lage kosten worden opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan dranken, voeding of gevoelige machines zoals pompen of schakelapparatuur.

 

Gebruikt/custom made: Onze industriële transportcontainers

Bij het kopen van transportcontainers is het handig om goed na te denken welk model past bij uw eigen logistiek. Daarnaast zijn echter ook de prijsfactor en het individuele transport bepalend. Voor beide aspecten hebben wij een oplossing in ons aanbod opgenomen. Allereerst vindt u bij ons steeds wisselende gebruikte transportcontainers, die flink in prijs verlaagd zijn. Aangezien het assortiment voortdurend verandert, is het de moeite waard om af en toe eens een kijkje te nemen in onze winkel.

 

Verder willen we natuurlijk aan alle eisen van onze klanten voldoen. Daarom bieden wij verschillende opslagcontainers voor verschillende branches en toepassingsgebieden, die verschillen in vorm, gewicht en prijs. Als u geïnteresseerd bent, vraag dan naar een van onze producten en een competente medewerker zal contact met u opnemen.

 

Efficiënt en ergonomisch transport van goederen

Transportboxen zijn een efficiënte en ergonomische manier om goederen te vervoeren. Hierbij hebben we enkele voordelen voor het  gebruik van transportboxen:

 

- Transportboxen zijn gemakkelijk te verplaatsen.

- Transportboxen beschermen de inhoud tegen beschadiging tijdens het vervoeren 

- Transportboxen zorgen voor een efficiëntere workflow doordat ze gemakkelijk op elkaar te stapelen zijn

 

Transportcontainer kopen? Kruizinga helpt u!

Onze producten zijn een duurzame investering op lange termijn en bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding tegen een lange levensduur. Heeft u een transportcontainer op het oog maar weet u niet helemaal zeker of dit wel bij u past, onze specialisten staan voor u klaar. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen.


FAQ

Wat is een transportcontainer?

Een transportcontainer is een grote metalen kooi welke gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen. Ze zijn gemaakt van staal of aluminium. Daarnaast zijn ze erg populair voor opslagdoeleinden zoals opslag van goederen.

Hoe lang is de levertijd van een transportcontainer?

Levertijd van een transportcontainer verschilt. Wanneer de container op voorraad is, is deze binnen ca. 8 werkdagen leverbaar mits er een feestdag tussen zit. Wilt u precies weten wanneer de transportcontainer geleverd wordt? Neem dan contact met ons op.