Wegmarkering

Bekijk ons grote assortiment rijbaanmarkering bij Kruizinga

Wegmarkering voor meer zichtbaarheid voor veiligheid!

Een wegmarkering is zichtbare informatie die je op wegen kan vinden. De afgelopen jaren is het steeds drukker geworden op de weg en het is daarom belangrijk om ordening te scheppen voor weggebruikers. Een duidelijke ordening op de weg zorgt er immers voor dat er een minder grote kans op ongelukken is. Wegmarkeringen kunnen in diverse vormen voorkomen. Denk hierbij aan een verkeerskegel, veiligheidshek, drempelplaat en een product voor markering zoals wegenverf. Vaak zijn de producten voor wegmarkering terug te vinden op bouwlocaties, snelwegen, voetpaden, fietspaden en op parkeerlocaties.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand meer hierover.

Slimme keuzes
Nieuw
Wegmarkering verkeerskegel, 350 mm hoog
(1)
Vanaf € 13,45
23 juli bezorgd
Nieuw
Wegmarkering flexibele kunststof pin - 460 mm hoog
Vanaf € 37,45
23 juli bezorgdDe verschillende soorten

Kruizinga heeft een breed assortiment in wegmarkeringen. Hieronder zullen we een aantal categorieën bespreken. Op deze manier kunt u een inzicht krijgen in welke producten in welke omgevingen voorkomen.

 

Verkeerskegel

Verkeerskegels zijn pionnen die in veel situaties voorkomen om bij men aan te geven dat er opgelet dient te worden. Bij Kruizinga heeft u de keuze uit rood/witte veiligheidspionnen of geel/rode verkeerskegel. Daarnaast kunt u ook bepalen hoe hoog een verkeerskegel zou moeten zijn. Zo kunt u kiezen uit een verkeerskegel van 350 mm hoog tot aan een verkeerskegel van 500 mm hoog. Verkeerskegels worden in het verkeer vaak ingezet om gevaarlijke situaties aan te duiden. Hiervoor kunt u het beste kiezen voor een kegel met reflecterende banden. Hierdoor is de pion zowel overdag als in het donker te zien. Daarnaast komen de pionnen ook voor op sportvelden, in scholen of op bouwlocaties.

 

Veiligheidshekken

Veiligheidshekken, ook wel dranghekken genoemd, zijn hekken die aangeven dat men een bepaald gebied niet mag betreden. Een veiligheidshek komt voor op wegen, bouwterreinen, maar is ook te vinden op feesten en festivals. Bij Kruizinga hebben we verschillende typen veiligheidshekken in het assortiment. Zo kenmerkt het ene dranghek zich doordat er reflectors op de bovenkant bevinden. Een ander veiligheidshek kenmerkt zich doordat deze in te klappen is en een opvallende rood/witte kleur heeft. Tot slot heeft Kruizinga ook een vaste stalen dranghek in het assortiment.

 

Drempels om voertuigen te vertragen

Er zijn verschillende soorten drempels die bij het onderwerp wegmarkering horen. Denk hierbij aan rubberen drempels, kabeldrempels of kunststof drempels. Drempels kunnen diverse doeleinden hebben. Zo wordt een kunststof drempel veelal gebruikt in parkeergarages of wegen. De drempel zorgt ervoor dat de weggebruiker ziet dat hij langzamer moet gaan rijden. Een kabeldrempel is gemaakt van het materiaal rubber. Het product wordt daarom ook wel een rubber drempel genoemd. In de drempel zit een soort 'geheim vakje' waarin kabels veilig verborgen kunnen worden.

 

Wegmarkering kopen? Kruizinga helpt u!

Door bij Kruizinga wegmarkering te kopen, weet u dat u aan het inkopen bent bij experts. Ten eerste zijn we al meer dan 60 jaar leverancier in opslag- en transportmiddelen en daarnaast is het een groot voordeel dat wij bij het opslaan van onze goederen ook gebruikmaken van veiligheids- en markeringsproducten. Op deze manier weten wij exact wat werkt voor uw bedrijfsomgeving. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


FAQ

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast rijbaan markering heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, beschermprofielen, afbakening, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.