Transportbakken

transportbakken-aluminium-boxen.png

Bestel een metalen bak met handgrepen bij Kruizinga

Binnen ons assortiment vindt u aluminium kisten in veel verschillende maten en hoogtes.

Sommige metalen kratten met handgrepen hebben zelfs ventilatiegaten in de wanden. Ideaal voor interne logistiek en kunnen daarnaast ook gestapeld worden.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.
 

 

Kenmerken van aluminium transportbakken  

Aluminium kisten met handgrepen hebben enkele specifieke kenmerken. De eerste is dat de kist gemaakt is van metaal, een sterk en licht materiaal, dat gemakkelijk kan worden verplaatst en geen problemen geeft bij zware ladingen. Dit materiaal zal namelijk niet gemakkelijk vervormen tijdens het gebruik, en zal ook schokken kunnen opvangen zonder te breken. Bovendien is dit materiaal recyclebaar en veel milieuvriendelijker dan plastic. Ten tweede zijn de handvatten van de aluminium kist belangrijk, omdat zij het oppakken en verplaatsen van het gereedschap en de daarin geplaatste producten vergemakkelijken. Het is ook belangrijk te vermelden dat de metalen kist met handgrepen, dankzij het materiaal, zeer gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten is, wat een echt voordeel is voor bepaalde industrieën.

 

Waarom een metalen krat met handvatten kopen?

Er zijn vele redenen om de metalen krat met handgrepen te gebruiken, want deze kan worden gebruikt als opslag- en transportoplossing. Voor particulieren kan de metalen kist met handvat bijvoorbeeld worden gebruikt als opslagbox in een garage of in huis voor allerlei producten. Voor professionals kan de metalen krat met handvat worden gebruikt voor het verzamelen van producten in een magazijn of op kantoor, het is dus een transportkrat, maar ook voor de opslag van goederen.

 

Waar komen transportbakken voor?

Ten slotte komt de aluminium transportkist op vele plekken voor. Metalen kratten met handgrepen wordt gebruikt door particulieren in huizen, garages en werkplaatsen, ook wordt hij veel gebruikt door professionals. Magazijnen zijn goede voorbeelden van het gebruik van metalen kratten met handgrepen, omdat ze kunnen worden gebruikt voor productopslag, opslag van gereedschap of gewoon als hanteringsoplossing. Daarnaast wordt de aluminium transportkist ook gebruikt in winkels, hetzij om rekken te ontwerpen, hetzij om klanten een plaats te bieden om hun goederen op te slaan. In sommige bedrijfstakken worden aluminium kisten ten slotte regelmatiger gebruikt, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, restaurants en buurtwinkels.

 

Transportbakkenkopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een transportkist op het oog maar heeft u nog hulp nodig bij het maken van uw keuze? Geen probleem! Kruizinga helpt u. Neem gemakkelijk contact op met een van onze specialisten. Door een transportkist bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen goede prijzen.


FAQ

Kan ik gebruikte transportbakken kopen bij Kruizinga?

Doordat ons gebruikt assortiment continu wisselt kan het zo zijn dat de we ene dag wel gebruikte transportbakken in het assortiment hebben en de andere dag niet meer. Wilt u meer weten over producten met het label gebruikt? Bekijk dan ons gebruikt pagina.