Onderlosser

Bekijk ons grote assortiment onderlossers bij Kruizinga

Wat is een onderlosser?

Een onderlosser is een soort container waarvan de bodem kan worden geopend om de inhoud te lossen. Met behulp van de vorken van een vorkheftruck wordt de laadbak opgetild en verplaatst om de erin geplaatste producten op de gewenste locatie of container te dumpen. Dit is erg handig, want het leegt snel en moeiteloos. Een onderlosser wordt gebruikt om de container te vullen en vervolgens wordt de bodem handmatig losgemaakt door een kabel om hem te legen.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.

 

 
 

 

Waarom een onderlosser?

Een container met een open bodem wordt vaak gebruikt in combinatie met een vorkheftruck of hefframe om afval of materialen op te slaan en vervolgens te storten. Het is dan ook een veelgebruikt product voor het sorteren van uw afval in uw magazijn of werkplaats. Bovendien kan de container ook worden gebruikt met een vorkheftruck, omdat hij kan worden vastgebonden aan de vorken van een vorkheftruck. Er zijn veel industrieën die dit type product gebruiken, zoals centra voor afvalinzameling en -verwerking, bouwmaterialenbedrijven en bouwondernemingen. Met een kipper met open bodem bent u er zeker van dat er geen tijd verloren gaat met het lossen van uw goederen.

 

Onderlosser kiezen

De eerste stap bij het kiezen van uw onderlosser is beslissen welke vorm hij moet krijgen. Vervolgens moet u beslissen over het laadvermogen om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor uw goederen. Zodra u deze criteria hebt vastgesteld, hebt u een beter idee van de oplossing die u nodig hebt. Vervolgens moet u beslissen of uw onderlosser vaste zijkanten of zijkanten van gaas moet hebben. De tweede oplossing is interessant als u met verschillende soorten producten werkt, zodat u weet welke goederen zich in de onderste bak van uw heftruck bevinden. Kies ten slotte verschillende kleuren als u er meer dan één gebruikt, zodat u ze in één oogopslag kunt onderscheiden.

 

Heeft u hulp nodig bij het kopen van uw container? Neem contact met ons op door een bericht te sturen via chat of e-mail naar een van onze medewerkers.


FAQ

Kan ik gebruikte onderlossers kopen bij Kruizinga?

U kunt bij Kruizinga gebruikte onderlossers kopen. Houdt hierbij rekening dat bij gebruikt op=op geldt. Dus wacht niet te lang wanneer u een gebruikte onderlosser ziet welke u wilt kopen. Wilt u meer informatie over Kruizinga en ons gebruikte assortiment? Bekijk dan onze gebruikt pagina voor meer informatie hierover.