Etiket- en kaarthouders

Bekijk ons grote assortiment etikethouders en kaarthouders bij Kruizinga

Identificatie labels, documenthouders en etikethouders kopen bij Kruizinga.

Bij Kruizinga hebben we een ruim assortiment documenthouders en etikethouders. Deze houders zijn verkrijgbaar in de maten A2 tot A6. Gemakkelijk te gebruiken op uw magazijnwagen, opslagplanken en andere omgevingen waar informatie gemakkelijk toegankelijk moet zijn en beschermd tegen vuil en beschadiging. De houders zijn verkrijgbaar als zelfklevend, hangend of clip-on.

 

Identificatie-etiketten zijn verkrijgbaar als zelfklevende, magnetische versies of als schuifetiketten voor voorraadweergave, bv. op rekken. Kies uitwisbare versies als u op zoek Kies uit vele kleuren die passen bij uw etikettering of omgeving.

 

Voor meer informatie over onze kaarthouders kunt u onderstaand verder lezen.

Slimme keuzes 

 

Voordelen van etikethouders

Etikethouders maken een snelle en eenvoudige identificatie van rekken en wagens/containers mogelijk. Belangrijke documenten of informatie kunnen goed zichtbaar en leesbaar worden bijgevoegd. Bovendien kunnen ze in alle situaties worden toegepast door het aantal verschillende ontwerpen dat we beschikbaar hebben. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Diverse uitvoeringen verkrijgbaar bij Kruizinga

Bij Kruizinga vindt u diverse uitvoeringen van etikethouders in diverse maten:

 

Etikethouders en documenthouders in diverse maten

  • - Documenthouder A2
  • - Documenthouder A3
  • - Documenthouder A4
  • - Documenthouder A5 & Etikethouder A5
  • - Documenthouder A6 % Etikethouder A6

 

Bevestigingsmogelijkheden

   1. Magnetische etikethouders
   2. Zelfklevende etikethouders
   3. Etikethouder met clip

 

Etikethouders en documenthouders in diverse kleuren

Om de identificatie van uw wagens, industriële aanhangwagens en rekken nog duidelijker te maken, bieden wij ook verschillende kleuren aan:

- Blauwe etikethouders

- Gele etikethouders

- Groene etikethouders

- Rode etikethouders

- Transparante etikethouders

- Witte label houders

 

Plastic etikethouders

Bij Kruizinga vindt u een ruim assortiment documenthouders, zoals hierboven opgesomd. Maar misschien wel het meest praktisch zijn onze plastic etikethouders. Deze beschermen belangrijke documenten en informatie die aan de desbetreffende container of transportwagen zijn toegewezen tegen vocht, vuil, wind en weer.

 

Etikethouders voor draadmanden

Wij bieden ook etikethouders voor verschillende soorten schappen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze etikethouders voor draadmanden.

 

Welk type etikethouder moet u kiezen voor uw bedrijf?

Allereerst is er de etikethouder waarin u het etiket kunt schuiven van wat bijvoorbeeld in een banket of lade is opgeborgen. Dit is een praktisch hulpmiddel voor het vinden van mappen of het classificeren van bestanden. Dan zijn er de documenthouders die gebruikt worden om dingen bij te houden, zoals de bekende documenthouder met een clip die door de medische wereld in ziekenhuizen wordt gebruikt, of het plakmodel waarin je bijvoorbeeld een presentielijst of een huishoudelijk reglement kunt schuiven.  

 

Kaarthouder kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een kaarthouder aanschaffen maar weet u nog niet helemaal welke het beste bij u en uw werkzaamheden of product past? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten. Door een etikethouder bij Kruizinga aan te schaffen bent u gegarandeerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een etikethouder?

Etikethouders zijn hulpmiddelen die worden gebruikt om labels of etiketten welke bevestigd worden aan producten, verpakkingen, dozen of andere items.

Kunt u gebruikte kaartenhouders kopen?

Het gebruikte assortiment van Kruizinga wisselt dagelijks. Zo kan het zijn dat de ene dag wel een etikethouder gebruikt te koop staat en de andere dag weer niet. Wilt u meer weten over ons gebruikt assortiment? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Welke producten kan ik samen met mijn kaarthouder aanschaffen?

Kaartenhouders zijn te combineren met diverse producten. Denk hierbij aan de volgende producten: draadmanden, opzetranden, stellingen, stapelbakken, magazijnbakken etc.