TÜV en CE gecertificeerde producten


Extra kwaliteitseisen, veiligheidsmaatregelen en milieuverantwoord ondernemen; ze worden steeds belangrijker in de logistiek. Producten met een TÜV keurmerk of CE-markering kunnen dan de garantie zijn die u nodig heeft.

 

Wat is een TÜV keurmerk?

TÜV staat voor 'Technischer Überwachungs Verein'. Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product of dienst gebruikt dat voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. Hierdoor kiest u voor producten die door een derde partij zijn gecertificeerd op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. 

 

Wat is een CE-markering?

CE staat voor 'Conformité Européenne'. De CE-markering geeft aan dat het product voldoet aan wettelijke gezondheids-, veiligheids-, prestatie- en milieu-eisen die gelden binnen de EU. Door producten met een CE-certificaat te gebruiken, weet u dat ze zijn getest op alle eisen binnen de EU voor dat product. Dit zorgt voor verantwoordelijkheid en zekerheid, waardoor logistieke processen op een veilige, efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie?
Bel 088 533 15 55 of stuur een e-mail: sales@kruizinga.nl

CE certificering


Stapelracks 

Over het algemeen bieden stapelracks een efficiënte en effectieve manier om pallets met goederen op te slaan in een stelling. De TÜV gecertificeerde stapelracks zijn te gebruiken als mobiele magazijnstelling. Leverbaar in diverse uitvoeringen maar bovenal flexibel in hoogte. De laadvloer is ontworpen voor alle genormaliseerde palletformaten, volumineuze of juist moeilijk palletiseerbare goederen.

 

Stapelracks nieuw & gebruikt

Stapelracks verhuur

 


Stellingen

Of het nu voor een magazijn, werkplaats, garage, opslag, winkel, garderobe of archief moet zijn. Kruizinga biedt altijd de perfecte stelling voor uw onderneming. Stellingen kunt u eenvoudig zelf samenstellen met onze stellingconfigurator. Een opslagstelling of legbordstelling met TÜV certificaat is een bevestiging dat de stelling voldoet aan eisen die worden gesteld door wetgeving, sectornormen en keurmerken zelf.

 

Legbordstellingen, bandenstellingen, werktafels en vakkenkasten


Glastransport

Wanneer u glas moet vervoeren kies dan één van onze glaswagens en glastransportcontainers. Hiermee is het eenvoudig en veilig vervoeren gegarandeerd. Ook voor het vervoeren van platen heeft u hier keus uit een ruim aanbod, namelijk platenwagen, platenroller, platenstandaard en meer.

Glastransport

 


Palletranden

Wanneer u regelmatig goederen vervoert en opslaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze veilig aankomen op hun bestemming. palletranden in diverse euronorm afmetingen.

Palletranden

 


Ladders

De telescopische ladders zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium in een compact en ruimtebesparend design en zijn licht hanteerbaar. De ladders zijn eenvoudig in en uit te schuiven op iedere gewenste hoogte. De sporten zijn voorzien van een antislip profiel wat een stabiele werkhouding mogelijk maakt. Onze ladders zijn TÜV/GS - EN131-6 (EU) - Warenwet (NL) - FR96-333 (FR) gekeurd.

 

Telescopische ladders

 


Spanbanden

Met spanbanden kunt u ladingen zekeren en veilig vervoeren. Onze TÜV gecertificeerde (ratel-)spanband bestaat uit één stuk en heeft een automatisch op- en afrolmechanisme. EN standaard (EN1295-2) / TÜV / GS-certificaten / CE

 

Spanbanden

 


Laadsteunen

De in hoogte verstelbare trailer laadsteun helpt bij het veilig laden en lossen. De gasdrukveren zorgen voor goede stabilisatie en met de ergonomisch ontworpen handvatten kunt u de laadsteun gemakkelijk verplaatsen.

 

Laadsteunen

 


Stalen stapelbakken

Stalen bakken, ook wel metalen bakken of stapelbakken staal genoemd, zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor een stapelbak met CE-certificaat beschikt u over een hijs- en stapelbak welke is ontwikkeld en gecertificeerd voor opslag en transport van allerlei losse goederen. Onze stapelbak is geschikt voor verplaatsing met behulp van een heftruck, maar is ook gecertificeerd als hijsgereedschap, wat inhoudt dat hijsen met behulp van een hijskraan is toegestaan.

 

Stapelbakken van staal