Hijstoebehoren

Bekijk ons grote assortiment hijs toebehoren bij Kruizinga

Diverse toebehoren voor hijskranen bij Kruizinga

Hijsaccessoires zijn onmisbare producten in de transport- en hijsindustrie. Hefapparatuur is essentieel voor de veiligheid en efficiëntie van heffingswerkzaamheden, of het nu gaat om het transporten van goederen of snel even iets verplaatsen met hijstoebehoren werkt u veilig. Kruizinga biedt een compleet assortiment hijstoebehoren aan voor allerlei werkzaamheden.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.

Slimme keuzes
Nieuw
Hijstoebehoren kraanarm telescopisch en in hoogte verstelbaar
Vanaf € 2.362,45
5 augustus bezorgd
Nieuw
Hijstoebehoren lastarmen starre uitvoering
(1)
Vanaf € 873,45
Levertijd in overleg 

 

Voordelen van hijstoebehoren

Kruizinga biedt een breed assortiment hijsaccessoires, waaronder hijskettingen, hijsbanden, hijszakken, rondstroppen, traverse, lasthaak en werkplaatskranen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, wat de totale kosten verlaagt en de productiviteit verhoogt.

 

Welke uitvoeringen heeft Kruizinga in het assortiment?

Kruizinga heeft diverse uitvoeringen hijstoebehoren in het assortiment. Hieronder leggen we een aantal bekende hijstoebehoren uit wat het is en wat u er mee kunt.

 

Hijsband

Een hijsband is een type hijsmiddel dat wordt gebruikt om lasten op te tillen en te transporteren. Het bestaat uit een sterk en flexibel materiaal, zoals nylon of polyester. Het wordt gebruikt om met een haak of takel een lading op te pakken en te transporteren. Hijsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en sterktes, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de te vervoeren last.

 

lastarmen

Een lastarm is een onderdeel van een hijsinstallatie dat dient om de last op te tillen en te vervoeren. Lastarmen vergroten de reikwijdte van een vorkheftruck. Het bestaat uit een metalen arm die bevestigd is aan een hijsmotor en uitgerust is met haken, takels en andere bevestigingsmiddelen om de last op te tillen en te transporteren.

 

Kraanarm

Een kraanarm is een onderdeel van een hijskraan dat dienst om de last op te tillen en te vervoeren. Het bestaat uit een metalen takel die aan de hoofdstructuur van de kraan is bevestigd en uitgerust is met haken, takels en andere bevestigingsmiddelen om de last op te pakken en te vervoeren.

 

Traverse

Een traverse is een soort hijstoebehoren die wordt gebruikt om lasten over horizontale afstanden te verplaatsen. Het bestaat uit een metalen frame met rollen en is bevestigd aan een of meerdere hijsmotoren. Traverseren zijn ideaal voor het verplaatsen van zware lasten zoals machines of productieapparatuur en kunnen gebruikt worden in verschillende sectoren zoals bouw, productie en logistiek.

 

Toepassingen van hijstoebehoren

Onze hijsmiddelen zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals het verplaatsen van zware machines, het transporteren van producten en hijswerkzaamheden op hoogte. Ons product is speciaal ontworpen om deze taken efficiënt en veilig te vervoeren.

 

Keuzehulp hijstoebehoren

Bij het kiezen van hijsapparatuur is het belangrijk rekening te houden met specifieke toepassingen en vereisten. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste product voor een efficiënte en veilige werkomgeving. Neem gemakkelijk contact op met onze specialisten en zij helpen u verder.

 

Hijstoebehoren kopen

Kruizinga biedt een breed assortiment hijsaccessoires zoals hierboven vernoemd. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, wat de totale kosten verlaagd en de productiviteit verhoogt.


FAQ

Kan ik gebruikte hijstoebehoren kopen bij Kruizinga?

Het is mogelijk om gebruikte hijstoebehoren te kopen bij Kruizinga. Let op bij gebruikt geldt op=op. Ons gebruikte assortiment kunt u terugvinden aan de linkerzijkant van de website onder het kopje artikelindeling. Wanneer hier gebruikt tussen staat hebben wij gebruikte hijstoebehoren. Wanneer dit er niet staat zijn ze op. Wilt u meer weten over ons gebruikte producten? Bekijk dan onze gebruikt pagina.