Big bags

Bekijk ons grote assortiment big bag racks en big bag zakken bij Kruizinga

Big bag zakken en big bag racks koopt u bij Kruizinga!

Wij hebben een groot assortiment big bags en verschillende big bag rekken, nieuw en gebruikt. Daarnaast is het ook mogelijk om op maat gemaakte rekken aan te schaffen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. De rekken vereenvoudigen het vullen van de grote zakken en zijn gemakkelijk op te bergen wanneer u ze niet meer gebruikt. Wij bieden ook praktische big bag transport trolleys voor gemakkelijk vervoer.

 

Wilt u meer weten over ons assortiment big bag racks? Lees dan onderstaand verder.

 

Slimme keuzes
Nieuw
Big bag racks & big bag zakken big-bag zak 1000 kg
(1)
Vanaf € 6,95
17 juli bezorgd 

 

Wat zijn big-bag racks?

Big-bag racks zijn industriële opslagrekken die ontworpen zijn om grote zakken of flexibele tussenliggende bulkcontainers (FIBC’s), ook bekend als “big bags”, op te slaan. Deze opslagrekken zijn doorgaans gemaakt van staal en worden gebruikt in magazijnen, distributiecentra en andere industriële omgevingen om grote zakken materialen zoals voedingsingrediënten en andere industriële producten op te slaan en te organiseren.

 

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van big bag rekken heeft diverse voordelen. Denk hierbij aan:

 

  • - Ze bieden een veilige manier om grote zakken met materiaal op te slaan en te hanteren, waardoor het risico van ongevallen beperkt wordt.
  • - Ze helpen bij het organiseren en optimaal benutten van de ruimte in een magazijn of andere industriële omgevingen.
  • - Ze kunnen de efficiëntie van materiaalbehandeling en voorraadbeheer helpen verbeteren, omdat werknemers gemakkelijk toegang hebben tot individuele zakken en deze kunnen verplaatsen wanneer dat nodig is.
  •  

In het algemeen zijn big bag rekken een nuttig hulpmiddel voor industriële activiteiten die grote hoeveelheden materiaal op een veilige en ordelijke manier moeten opslaan.

 

Hoe kiest u de juiste big bag rack?

De big bag rack is een opbergrek met specifieke kenmerken. Wij bieden u rekken van een metalen frame of kunststof versterkt. Om het juiste product te kiezen, moet u weten welke eigenschappen nodig zijn voor uw zakken. De meeste van deze rekken hebben een hoogte van meer dan 1,40 m en kunnen normaal lasten van 1000 kg tot 1500 kg dragen. U moet dus een rek kiezen dat geschikt is voor de lading die erop zal worden geplaatst. Het is ook belangrijk te weten of uw mobiele rek zal worden gebruikt om zakken op te slaan of te vervoeren, want de keuze die u maakt kan doorslaggevend zijn.

 

Big bag rack kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een big bag rack kopen maar heeft u nog hulp nodig met het bestellen ervan? Geen probleem! Neem gemakkelijk contact met onze specialisten op. Zij helpen u verder met het maken van de juiste keuze. Door een big bag rack bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een big bag rack?

Een big bag rack is een rack waarmee u big bags kunt opslaan of vervoeren. In de big bag zakken kunt u gemakkelijk goederen in opslaan of vervoeren zoals bijvoorbeeld zand.

Wat kan ik allemaal vervoeren met een big bag?

Een big bag is een zak waarmee u allerlei los gestorte goederen in kunt vervoeren. Denk hierbij aan: zand, grind, graan, afval of stenen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse soorten afmetingen.

Hoe kan ik een big bag verplaatsen?

U kunt een big bag op verschillende manieren verplaatsen. Wanneer uw big bag in een big bag rack staat, kunt u deze verplaatsen met een heftruck of palletwagen. Wanneer u alleen een big bag zak wilt verplaatsen kunt u kiezen voor een lasthaak welke u aan een heftruck bevestigd.

Kan ik big bag racks buiten gebruiken?

Sommige big bag racks zijn geschikt voor buitengebruik. Controleer hiervoor de specificaties van het rack. 

Zijn er veiligheidsrichtlijnen voor het gebruik van big bag racks?

Ja, zorg ervoor dat de belasting gelijkmatig is verdeeld en binnen de opgegeven capaciteit blijft.