Asbakken voor buiten

buitenasbak-afval-en-reiniging.png

Buiten asbak: Een praktische oplossing voor rokers

Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om sigarettenpeuken op te ruimen in uw buitenomgeving? Dan is een buitenasbak de perfecte keuze. Met deze asbak zorgt u ervoor dat er geen ongewenste peuken rondslingeren en dat uw buitenlucht schoon en rookvrij blijft.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.
 

 

De verschillende soorten

Bij Kruizinga hebben we een breed assortiment aan buitenasbakken. Er zijn verschillende soorten buitenasbakken. Denk hierbij aan: wandasbak, as- en papierbak combinatie en buitenasbak op voet. Voor elke sector een geschikte buitenasbak. Hieronder kort de verschillende types uitlegt:

 

Staande asbak voor buiten

Een staande asbak voor buiten is perfect voor openbare ruimtes. Denk hierbij aan parken, terrassen of bedrijfsterreinen. Deze afbakken zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weeromstandigheden. Bovendien hebben ze vaak een zwarte afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

 

Zelfdovende en afsluitbare asbak

Een zelfdovende asbak is een slimme keuze als je extra veiligheid wilt garanderen. Deze asbakken hebben speciale mechanismen die ervoor zorgen dat smeulende peuken automatisch worden gedoofd. Dit voorkomt het risico op brand en houdt jouw buitenruimte veilig.

 

Daarnaast zijn er ook afsluitbare asbakken beschikbaar. Deze asbakken hebben een deksel dat stevig afsluit, waardoor geuren worden ingesloten en ongewenste toegang tot de peuken wordt voorkomen. Dit is met name handig op drukke locaties waar extra hygiëne en veiligheid belangrijk zijn.

 

Buiten asbak met zand

Een buiten asbak met zand is een klassieke en effectieve optie om sigarettenpeuken te doven. Deze asbakken hebben een compartiment gevuld met zand, waarin peuken veilig kunnen worden gedoofd. Het zand absorbeert ook geuren, waardoor u geen last hebt van onaangename rooklucht in uw buitenruimte.

 

Buiten asbak op voet

Als u op zoek bent naar een praktische en verplaatsbare oplossing, overweeg dan een buiten asbak op voet. Deze asbakken hebben een stabiele basis waarmee ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende plekken in uw buitenomgeving. Zo kunt u ervoor zorgen dat er altijd een geschikte plek is om peuken weg te gooien.

 

Horeca asbak voor buiten

Voor horecagelegenheden is het essentieel om de buitenruimte schoon en gastvrij te houden. Een horeca asbak voor buiten biedt een professionele en aantrekkelijke oplossing voor het opruimen van sigarettenpeuken. Met deze asbak creëert u een rookvrije omgeving en laat u zien dat u geeft om het welzijn van uw gasten.

 

Asbak voor buiten kopen bij Kruizinga

Kruizinga is al jarenlang een expert op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Afval en reiniging speelt ook een belangrijke rol hierin. Het grote voordeel dat Kruizinga biedt is dat we vaak zeer snel uw gewenste materiaal kan leveren. Op het gebied van buitenasbakken kunnen we ook toebehoren leveren als een voet (voor de staande asbakken voor buiten), een zandzak (om tabaksgeuren te neutraliseren) en een ingraafpaal om een asbak aan te bevestigen.


FAQ

Kunnen buitenasbakken brandveilig zijn?

Ja, veel buitenasbakken zijn ontworpen met het oog op brandveiligheid. Ze hebben vaak een speciaal ontwerp om smeulende sigaretten snel te doven en zijn gemaakt van materialen welke brandbestendig zijn. 

Zijn er regels voor het plaatsen van buitenasbakken?

Ja, controleer de lokale regelgeving met betrekking tot het plaatsen van buitenasbakken. 

Zijn er verschillende maten buitenasbakken beschikbaar?

Ja, buitenasbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. 

Waarom zou ik een buitenasbak gebruiken?

Een buitenasbak is essentieel om een rookvrije en schone omgeving te behouden. Het zorgt voor een veilige en verantwoorde manier om sigarettenpeuken te deponeren, waardoor het risico op brand wordt verminderd en de algehele hygiëne wordt verbeterd.