Kantelbakken

Bekijk ons grote assortiment kiepbakken, kiepkruiwagens en onderlossers bij Kruizinga

Kantelbak, onderlosser of accessoires nodig? Divers assortiment!

Kruizinga biedt een breed assortiment kantel- kiepbakken, onderlossers en accessoires aan. De bakken worden in de meeste gevallen bediend met een heftruck. Daarnaast is het ook mogelijk om sommige kiepbakken te verplaatsen met een palletwagen. Ook hebben we kiepbakken te koop welke op wielen staan. Hierdoor is het mogelijk om de bak gemakkelijk weg te rollen zonder andere hulpmiddelen. Onze kiepbakken zijn zowel nieuw, gebruikt als maatwerkoplossing verkrijgbaar.

 

Hulp nodig bij het aanschaffen van de juiste kantelbak? Bekijk dan onze keuzehulp pagina.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 

 

 

De voordelen van een kantelbak voor uw bedrijf

Een kantelbak in uw werkomgeving heeft diverse voordelen. Naast dat het een handige manier is om grote hoeveelheden schroot of bulkmateriaal te vervoeren, is het ook een hulpmiddel dat de netheid van de werkplek bevordert. Hieronder een aantal voorbeelden van voordelen:

 

  • - De kantelbank zorgt voor een veilige omgeving.
  • - Kantelbakken zijn eenvoudig te verplaatsen met een heftruck
  • - Kantelbakken bevorderen een schone en opgeruimde omgeving

 

Toepassingen van een kantelbak

Een kantelbak wordt in diverse industrieën gebruikt vanwege hun veelzijdigheid en multifunctionaliteit. Denk hierbij aan:

 

  • - Recycling: Deze containers zijn perfect voor het sorteren en verzamelen van recyclebare materialen zoals karton, plastic, papier en andere soorten afval zoals metaal.
  • - Transport: Kantelbakken maken het gemakkelijk om goederen te vervoeren en veilig op te slaan tijdens transport.

 

De verschillende soorten

Binnen het assortiment kantelbakken vindt u diverse soorten zoals hierboven vermeld. Hieronder leggen we kort uit wat u in de groepen kunt verwachten.

 

Kantelbak accessoires

Binnen het assortiment kantelbak accessoires kunt u diverse accessoires tegenkomen. Denk hierbij aan deksel of een traverse.

 

Kantelbak gebruikt

Bij Kruizinga hebben we diverse tweedehands kantelbakken in het assortiment. Dit zijn verschillende uitvoeringen welke binnen zijn gekomen als gebruikt of kiepbakken welke beschadiging hebben opgelopen door transport.

 

Kiepbak

Een kiepbak is een soort kiepcontainer die wordt gebruikt om materialen zoals afval, grond of afval te vervoeren of op te slaan. Kiepbakken worden veel gebruikt in de bouw, landbouw en afvalverwerking.  

 

Onderlosser

Een onderlosser is een soort containers waarbij de bodem geopend kan worden om de inhoud te lossen. Deze bakken kunt u met behulp van een vorkheftruck optillen en verplaatsten.

 

Kantelbak Shovelbak

Verplaatst materialen gemakkelijk met een kantelbak shovelbak. Deze wordt veel gebruikt in combinatie met een heftruck en bouwplaats of werkplaatsen. Het zijn ideale bulkbakken voor diverse los gestorte materialen. Zo hoeft u niet een aparte shovel aan te schaffen, maar kunt u met een heftruck en een shovelbak ook bijvoorbeeld zand opscheppen.

 

Kantelbak kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een type kantelbak kopen of kiepbak heftruck, maar heeft u nog vragen hierover? Neem gemakkelijk contact op met een van onze specialisten! Zij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste kiepbak.


FAQ

Kan ik een Kantelbak tweedehands kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga is het mogelijk om diverse kantelbakken, onderlosser of accessoires tweedehands te kopen. Deze komt u tegen onder de groep kantelbak gebruikt. Wilt u meer weten over Kruizinga en gebruikte producten? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Hoeveel gewicht van een kantelbak dragen?

Het draagvermogen van een kantelbak varieert afhankelijk van het type materiaal. Dit kunt u weervinden bij het product in de specificaties

Zijn er verschillende maten kantelbakken beschikbaar?

Ja, er zijn diverse maten kantelbakken beschikken om aan verschillende behoeften en toepassingen te voldoen.