Aanrijdbeveiliging

Bekijk ons grote assortiment aanrijdbeveiliging bij Kruizinga

Diverse aanrijdbeveiling kopen? Koop bij Kruizinga!

Aanrijdbeveiliging is, zoals het woord al zegt, beveiliging die goederen beschermen tegen iets wat er tegenaan kan rijden. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan producten zoals een beschermprofiel, stootbescherming of vangrail. Deze producten ziet u terugkomen in bijvoorbeeld het magazijn waar heftrucks rondrijden.

 

Aanrijdbeveiliging heeft vaak een opvallende gele kleur. Hiermee kan dit product, naast dat het als doel heeft om goederen te beschermen, ook als doel hebben om men te waarschuwen.

 

Benieuwd naar onze aanrijdbeveiliging? Zie dan onderstaande informatie.

Slimme keuzes
Gebruikt
Gebruikte aanrijdbeveiliging stootbescherming aanrijbeschermer
Nu vanaf € 55,93
17 juli bezorgd 

 

Welke verschillende types aanrijdbeveiliging kunt u kopen bij Kruizinga?

In het assortiment van Kruizinga vindt u een divers aanbod in aanrijbeveiliging. Aanrijbeveiliging is in verschillende vormen en materialen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof aanrijbeveiliging en aanrijbeveiliging staal. Producten waar u bij aanrijbeveiliging aan kunt denken is: hoekbescherming, beschermprofielen, stellingbeschermer, stootranden, vangrails en afschermpalen.

 

Aanrijdbeveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zoals in de inleiding genoemd, zult u eerst denken aan aanrijdbeveiliging (om) stellingen te beschermen. Tegelijkertijd zorgt de opvallende kleur van aanrijbeveiliging er ook voor dat uw personeel veiliger kan werken. Toch is aanrijdbeveiliging ook voor andere doeleinden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een vangrail om een parkeergarage te beschermen of een vangrail die ervoor zorgt dat u niet de sloot inrijdt.

 

Hoekbescherming en beschermprofiel

Bescherm met hoekbeschermers of beschermprofiel als aanrijbeveiling (aanrijdbeveiliging paal), kolommen, randen of hoeken. Een beschermprofiel, ook wel een kolombescherming genoemd, kan variëren in vorm. Dit type beschermprofiel wordt voornamelijk gemaakt van kunststof (ook wel kunststof aanrijdbeveiliging genoemd) of flexibel polyurethaanschuim. Flexibel polyurethaanschuim heeft als voordeel dat dit materiaalsoort bestendig is tegen temperaturen van -40 ° C tot + 90 ° C.

 

Stellingbeschermer

Aanrijbeveiliging magazijn (voor) stellingen beschermen stellingen in bijvoorbeeld magazijnen of winkels. Een hoekbeschermer kan ingezet worden om de hoeken van stellingen te beschermen tegen bijvoorbeeld heftrucks of andere wagens. Bij Kruizinga verkopen we deze bijvoorbeeld in een L-vorm met een hoogte van 400 mm. Deze stellingbeschermer kan geleverd worden met bevestigingsmateriaal, zodat u dit product eenvoudig zelf kan monteren.

 

Stootbescherming

Stootpalen aanrijdbeveiliging zorgt voor het beschermen van goederen tegen stoten. Stootbescherming komt in diverse afmetingen en vormen voor. Zo verkopen we bij Kruizinga bijvoorbeeld beschermbalken van 400 mm lang, beschermbalken van 800 mm lang, maar ook van 1200 mm lang.

 

Vangrail 

Een vangrail dient als veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat bestuurders een bepaalde richting op worden gestuurd. Vaak is het een soort laag metalen hek die zich langs de weg bevindt. Bij Kruizinga hebben we naast lage vangrails van bijvoorbeeld 350 mm hoog, ook hoge vangrails van 1200 mm hoog. De beschermbeugels kunnen daarom ook goed inzetten op orderpick locaties.

 

Aanrijdbeveiliging kopen? Kruizinga helpt u!

Door bij Kruizinga aanrijdbeveiliging aan te schaffen, weet u dat u aan het inkopen bent bij experts. Ten eerste zijn we al meer dan 60 jaar leverancier in opslag- en transportmiddelen en daarnaast is het een groot voordeel dat wij bij het opslaan van onze goederen ook gebruikmaken van veiligheids- en markeringsproducten. Op deze manier weten wij exact wat werkt voor uw bedrijfsomgeving. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


FAQ

Wat is aanrijdbeveiliging?

Aanrijdbeveiliging zijn producten welke beschermen tegen iets wat ertegenaan kan rijden. Daarnaast heeft het een opvallende kleur zodat het snel zichtbaar is.  

Kan ik ook gebruikte aanrijdbeveiliging kopen?

Doordat ons gebruikt assortiment continu wisselt kan het zo zijn dat de we ene dag wel gebruikte aanrijdbeveiliging in het assortiment hebben en de andere dag niet meer. Wilt u meer weten over producten met het label gebruikt? Bekijk dan ons gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast aanrijdbeveiliging heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.