Werkplaats stoelen

Ontdek onze ergonomische werkplaatsstoelen voor comfortabel werken 

Bij Kruizinga kunt u diverse werkplaatsstoelen kopen die in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. Denk aan werkplaatsstoelen met rugleuning, verrijdbaar of ergonomische krukken. Onze werkplaatsstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaan. Of u nu werkt in een werkplaats, fabriek, magazijn of laboratorium, een goede werkplaatsstoel is essentieel voor het behoud van een gezonde lichaamshouding. Ontdek ons assortiment en investeer vandaag nog in hoogwaardige werkplaatsstoelen. 

 

Bekijk het assortiment, of lees onderstaand verder.  
Toepassingen en voordelen van een werkplaats stoel  

Werkplaatsstoelen hebben veel voordelen en toepassingen. Denk aan een verbeterde productiviteit, gezondheid en comfort van werknemers. Daarnaast hebben ze vaak vele functies. Denk aan rugleuning die u kunt verstellen of hoogte. Hierdoor wordt de zithouding verbetert van de gebruiker.  

 

De keuze van een werkplaatsstoel hangt van welke de omstandigheden en toepassing. Daarnaast zijn ze een veelzijdig product in diverse werkomgevingen zoals autobranche, werkplaatsen of magazijnen. Ook bieden ze comfort en ondersteuning aan werknemers die langere tijd zitten. 

 

Werkplaatsstoel kopen? Kruizinga helpt u! 

In onze webshop vindt u verschillende soorten werkplaatsstoelen. Denk aan krukken, werkplaatsstoelen op wielen, werkstoelen hoog en soms ook gebruikte werkplaatsstoelen. Wilt u een werkplaatsstoel aanschaffen, maar bent u nog niet helemaal uit over welke het beste bij u en uw behoefte past? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. 


FAQ

Wat is een werkplaatsstoel? 

Een werkplaatsstoel is een stoel die gemaakt is voor industriële of commerciële omgevingen waar werknemers langdurig zittend werk verrichten.  

Kan ik een werkplaatsstoel huren? 

Bij Kruizinga kunt u diverse producten huren. Momenteel is het niet mogelijk om een werkplaatsstoel te huren. Wilt u weten welke mogelijkheden er wel zijn? Bekijk onze verhuur pagina voor meer informatie.

Zijn er ook gebruikte werkplaatsstoelen? 

Ons tweedehands assortiment wisselt dagelijks. Wilt u een gebruikte werkplaatsstoel? Wanneer er gebruikt staat aan de linkerzijkant hebben we gebruikte werkplaatsstoelen. Wanneer dit er niet staat, hebben we op dat moment geen gebruikte werkplaatsstoelen. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Bekijk dan onze gebruikt pagina.