Waarschuwingsborden en stickers

Bekijk ons grote assortiment waarschuwingsborden en stickers bij Kruizinga

Waarschuwingsborden en stickers voordelig bij Kruizinga

Waarschuwingsborden en stickers kunnen werknemers of bezoekers erop attenderen dat zij ergens voor moeten uitkijken. Op deze manier zorgt u ervoor dat hun veiligheid wordt gewaarborgd, doordat risico’s op verwondingen of schade afneemt. Waarschuwingsborden en stickers komen in vrijwel iedere omgeving voor. U kunt bijvoorbeeld denken aan een bouwomgeving waar veel geluiden zijn, waardoor u men erop wil attenderen om gehoorbescherming te dragen. Of aan een magazijn waar heftruckverkeer op bepaalde plekken niet mag komen. Andere omgevingen zijn: scholen, ziekenhuizen, magazijnen, groothandels, winkels of op straat.

 

Verder verkoopt Kruizinga ook identificatie labels. Met deze stickers kunt u gemakkelijk voorraad locaties op stellingen of magazijnbakken aanduiden. Hierdoor kan personeel snel producten terugvinden.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes
Nieuw
Waarschuwingsborden en stickers identificatielabels zelfklevend 01-100
Vanaf € 23,45
17 juli bezorgd
Nieuw
Waarschuwingsborden en stickers identificatielabels zelfklevend a-z
(2)
Vanaf € 47,45
2 augustus bezorgd 

 

De verschillende soorten

Waarschuwingsborden en stickers komen in allerlei soorten en maten voor. Terwijl het ene product zorgt voor ordening, zorgt het andere product voor een veiligere omgeving. Om een kijkje te geven in het assortiment van Kruizinga, zullen we hieronder een aantal producten uitleggen.

 

Waarschuwingsbord

Een waarschuwingsbord is, zoals de naam het zegt, een bord die ervoor zorgt dat medewerkers of bezoekers gewaarschuwd worden voor een bepaalde activiteit. Bij Kruizinga verkopen we verschillende typen hiervan.

 

- Maak gebruik van een waarschuwingsbord voor slipgevaar, ook wel een slipgevaar bord genoemd, wanneer een schoonmaakster bijvoorbeeld gedweild heeft. Zo weten de mensen in de omgeving dat de vloer nat is en zij hier moeten oppassen dat zij niet uitglijden.

 

- Een waarschuwingsbord ‘pas op’, oftewel een gevaarbord kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan heftruckverkeer dat langs kan rijden of iemand die iets aan het repareren is om de hoek.

 

- Een waarschuwingsbord met een elektriciteitsteken zorgt ervoor dat men erop wordt geattendeerd dat er elektriciteitsgevaar kan heersen.

 

Het logo dat op een waarschuwingsbord staat is algemeen bekend. Andere gevaar borden waar u aan kunt denken zijn: rookverbod, verboden toegang, gehoorbescherming verplicht, oogbescherming verplicht etc.

 

Vloerstickers

Naast dat er op waarschuwingsborden tekens staan als stop, richtingspijl nooduitgang, gehoorbescherming verplicht of oogbescherming verplicht, kan dit ook op vloerstickers staan. Een vloermarkering is een sticker die u op de vloer kan plakken. Het verschil tussen een waarschuwingsbord en een waarschuwingssticker is dat een waarschuwingsbord vaak tijdelijk is, terwijl een waarschuwingssticker vaak als permanent wordt ingezet.

 

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan vloermarkering met een richtingspijl die u in de Ikea of andere winkels terugvindt. Of denk aan een vloersticker met een pijl richting de nooduitgang die u vindt in horecaondernemingen. Bij Kruizinga verkopen we dus diverse type soorten vloerstickers voor verschillende toepassingen. Naast een richtingspijl of een nooduitgang logo, verkopen we ook vloerstickers met logo’s van ‘stop’, ‘verboden voor toegangers’, ‘gehoorbescherming verplicht’, 'oogbescherming verplicht’ en ‘verboden voor heftrucks’.

 

Identificatie labels

Identificatie labels, ook wel locatiestickers genoemd, worden veel gebruikt in omgevingen waar opslag en bevoorrading een belangrijke rol in speelt. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk overzicht creëren door gebruik te maken van locatiestickers op orderpicklocaties in magazijnen met deze locatiestickers. 

 

U kunt identificatie labels ook op een andere manier gebruiken, namelijk door hiermee makkelijk uw magazijnbak of stapelbak in te delen. Het voordeel hiervan is dat u snel de juiste producten of onderdelen kan terugvinden.

 

Waarschuwingsborden en stickers kopen? Kruizinga helpt u!

Door bij Kruizinga waarschuwingsborden en stickers aan te schaffen, weet u dat u aan het inkopen bent bij experts. Ten eerste zijn we al meer dan 60 jaar leverancier in opslag- en transportmiddelen en daarnaast is het een groot voordeel dat wij bij het opslaan van onze goederen ook gebruikmaken van veiligheids- en markeringsproducten. Op deze manier weten wij exact wat werkt voor uw bedrijfsomgeving. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.


FAQ

Kan ik gebruikte waarschuwingsborden en stickers kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u op dit moment geen gebruikte waarschuwingsborden en stickers kopen. Wanneer we deze wel in ons gebruikt assortiment hebben vindt u deze wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast waarschuwingsborden en stickers heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.