Langmateriaal container

Bekijk ons grote assortiment langmateriaal containers bij Kruizinga

Transporteer langmateriaal gemakkelijk met langmateriaal containers.

Een bedrijf of onderneming die veel bezig is met logistieke processen van lange en zware goederen, maakt vaak gebruik van een langmateriaal container, ook wel een langmateriaalpallet, langmateriaalbak of langmateriaalwagen genoemd. Een langmateriaal container is een opbergsysteem voor langmateriaal. Ideaal wanneer u materialen moet vervoeren zoals buizen, vlaggenmasten, tapijten, planken en degelijke.

 

Bij Kruizinga verkopen we nieuwe, gebruikte en maatwerk langmateriaal containers. Daarnaast is huren ook een optie.  Bekijk ons assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.

 

Slimme keuzes 

 

 

Diverse soorten langmateriaal container

Bij Kruizinga verkopen we verschillende soorten langmateriaalwagens. Deze hebben verschillende soorten eigenschappen. Hieronder de 2 verschillende soorten uitgelegd.

 

Langmateriaal container

Bij Kruizinga verkopen we veel verschillende typen stalen langmateriaal containers. Zo verkopen we een stalen langmateriaal container met wanden die uitneembaar zijn, stapelbaar en hijsbaar in verschillende afmetingen.

 

Langmateriaal wagen en rolplateaus

Daarnaast verkopen we veel verschillende typen stalen langmateriaal wagens en rolplateaus. Eenvoudig verplaatsing van lange materialen doordat deze producten zijn voorzien van wielen. Ook hebben deze wagen een groot laadvermogen.

 

Voordelen van een langmateriaal container

Met langgoed containers kunt u materialen eenvoudig en efficiënt opbergen, zonder dat het beschadigd raakt. Daarnaast is het ook eenvoudig om het materiaal gemakkelijk weer te vinden, aangezien het in één container is opgeborgen.  

 

Toepassingen van langmateriaal containers

Wanneer u langmaterialen wilt vervoeren is een langmateriaal container uitermate geschikt voor het vervoeren van materialen. Ideaal omdat het materiaal veilig en beschermd blijft wanneer u deze containers gebruikt bij het transporten van lang materiaal.  

 

Afmetingen langmateriaal container

Een langmateriaal container kan verschillende afmetingen hebben. Uiteraard is een langmateriaal container niet klein, omdat u anders niet het lange materiaal erin kwijt kan. Toch valt er een onderscheid te maken tussen verschillende afmetingen.

 

Bij Kruizinga heeft een standaard en meest ingezette langmateriaal container een lengte van 5030 mm, een breedte van 795 mm en een hoogte van 740 mm. Door middel van een heftruck kan je dit type langmateriaal container bij elkaar nesten of stapelen, waarmee u veel ruimte kan besparen. Ook kunt u dit type langmateriaal container op elkaar stapelen, waardoor u een soort stelling creëert voor de opslag van lange goederen. Deze slimme keuze’ is ook verkrijgbaar in een lengte van 6030 mm en een lengte van 4030 mm.

 

Ook hebben we kleinere afmetingen dan de meest ingezette langmateriaal container. Kleinere afmetingen hebben vaak een lengte tussen de 2000 mm en 4000 mm in. Zo verkopen we bij Kruizinga.nl een langmateriaal container met een lengte van 2100 mm waarbij de wanden uitneembaar zijn.

 

Naast de verschillende langmateriaal containers die we verkopen, verkoopt Kruizinga ook aanhangers en wagens voor langmateriaal. Dit type aanhanger, ook wel een langmateriaalwagen genoemd, heeft een draaischamelbesturing en de aanhanger rolt op vier massief rubberen banden. 

 

Keuzehulp langmateriaal containers 

Kruizinga biedt een diversiteit aan containers in verschillende maten en materialen. Zo is er altijd een oplossing die past bij uw wensen. Daarnaast is het bij het kopen van een langmateriaal container belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van het materiaal en hoeveel u wilt opbergen.

 

Langmateriaal container kopen

Containers voor lang materiaal bieden een efficiënte en veilige manier om lang materiaal te vervoeren of op te slaan. Wanneer u een langmateriaalcontainer bij Kruizinga koopt, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service. Kies vandaag nog voor een langwerpige materiaalcontainer en bescherm uw materiaal tijdens transport en opslag.


FAQ

Wat is een langmateriaal container?

Een langmateriaal container is een opslagmiddel voor lang materiaal. Het product is al jarenlang niet weg te denken uit logistieke omgevingen als magazijnen en distributiecentra. De langmateriaalcontainers kunnen variëren in laadvermogen, materiaalsoort, hoogte of toepassing.

Waar kom ik langmateriaal containers tegen?

Langmateriaalcontainers worden veel ingezet in omgevingen waar stalen pijpen en buizen voorkomen. Denk aan bouwplaatsen, magazijnen of in groothandels. Een langmateriaal container wordt horizontaal in een omgeving geplaatst. Medewerkers kunnen via de open bovenkant- en zijkanten gemakkelijk het lange materiaal hierin plaatsen.

Verkoopt Kruizinga ook gebruikte langmateriaal containers.

Bij Kruizinga verkopen verschillende tweedehands langmateriaal containers. Deze verschillen per uitvoeringen. Het gebruikte assortiment wordt dagelijks geüpdatet, zo kan het zijn dat de ene dag een bepaalde tweedehands uitvoering wel beschikbaar is en de andere dag weer niet. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Bekijk dan onze gebruikt pagina.