Platformwagens

Bekijk ons grote assortiment platformwagens bij Kruizinga

Interne transport met platformwagens

Een platformwagen, ook wel plateauwagen genoemd, is ideaal voor op de werkplaats of in het magazijn omdat u gemakkelijk goederen ermee kunt transporteren. Voordeel hierbij is dat uzelf geen zware spullen hoeft te tillen maar gemakkelijk weg kunt rollen. Een platformwagen bestaat een laadvloer, wielen en een duwbeugel. Bij Kruizinga hebben we een divers assortiment in platformwagens met verschillende uitvoeringen en diverse laadvermogens.

 

Meer informatie nodig? Klik hier voor onze keuzehulp of lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzes 

 

Waarvoor is een platformwagen geschikt?

Een platformwagen komt u vaak tegen bij intern transport. Denk hierbij aan een magazijn of op kantoor. U kunt met een platformwagen gemakkelijk goederen verplaatsen van A naar B. Hierbij is het wel belangrijk dat u het juiste type kiest bij de juiste werkzaamheden. Hieronder vertellen we meer over de verschillende types platformwagens. 

 

De verschillende uitvoeringen

Bij Kruizinga hebben we diverse soorten platformwagens in het assortiment. Kruizinga heeft onder andere inklapbare platformwagens, platformwagens met duwbeugel of gebruikte platformwagens. Daarnaast zijn ze te verkrijgen in diverse uitvoeringen als het gaat om laadvermogen. Zo hebben we platformwagens met een laadvermogen in ons assortiment met een laadvermogen van 60 kg en platformwagens welke wel tot wel 1200 kg laadvermogen gaan. Ook zit er verschil in het soort materiaal. Denk hierbij aan een platformwagen met kunststof of platformwagen met hout en staal.

 

Platformwagen kopen? Kruizinga helpt u verder!

Heeft u een type platformwagen op het oog maar weet u nog niet of dit type wel bij u en uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u met het kiezen van de juiste platformwagen. Bij Kruizinga bent u gegarandeerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een platformwagen

Een platformwagen is een wagen met een platform op wielen en duwbeugel. Met een platformwagen kunt u verschillende goederen verplaatsen. Hierdoor hoeft u geen zware goederen te tillen. Dit is beter voor de fysieke gezondheid van u of uw medewerkers en tegelijkertijd bespaard u veel tijd.

Kan ik een platformwagen huren?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een platformwagen te huren bij Kruizinga. Wel kunt u andere producten huren. Neem hiervoor een kijkje op onze verhuur pagina.

Heeft Kruizinga ook andere magazijnwagens naast platformwagen in het assortiment?

Naast platformwagens heeft Kruizinga ook andere magazijnwagens in het assortiment. De diverse soorten kunt u allemaal vinden onder het kopje magazijnwagen. Denk hierbij aan: tafelwagen, etagewagens, bijzetwagens, cc wagens, draagarmwagens.