Meubelkarren en corletten

meubelstransportwagen

Meubelkarren, ook wel Corletten genoemd uit voorraad leverbaar bij Kruizinga!

Gaat u verhuizen? Dan komt het vaak voor dat meubels vervoerd moeten worden naar andere locaties. Hiervoor zijn speciale rolcontainers gemaakt, genaamd meubeltransportwagens. Hiermee kunt u gemakkelijk meubels transporteren en verplaatsen van locatie. Een andere veel gebruikte benaming voor meubeltransportwagen is corletten of meubelkar. Een meubelkar is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Zo zijn er meubelkarren met een L-frame, deze zijn nestbaar en zo ruimtebesparend genesteld kunnen worden als u de kar niet gebruikt. Ook zijn de karren beschikbaar in een stapelbare variant, zodat u ze kunt stapelen in de hoogte en nog meer ruimte bespaard!

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 
 

 

In welke situaties worden corletten ingezet?

De meubelkar is een zeer bekend product in verschillende branches. Vooral in de meubelbranche zijn corletten een veel gebruikt product. Maar ook ideaal voor het transporteren van artikelen van een groot volume.

 

Welke types corletten kent Kruizinga?

Bij Kruizinga hebben we diverse soorten en maten meubelkarren. Daarnaast kunt u de keuze maken uit nylon wielen of rubberen wielen. Ook is er een mogelijkheid om een meubeltransportwagen te huren of als maatwerkoplossing te bestellen en zijn de karren zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar.

 

Zijn er specifieke branches/sectoren waar meubelkarren ingezet worden?

Meubelkarren zijn geschikt voor toepassingen in magazijnen, (meubel)winkels en transportbedrijven, en zeer bekent in met name de meubelbranche. Maar ook bij verhuisbedrijven of transportbedrijven wordt een meubeltransportwagen veelal gebruikt.
Ook worden ze gebruikt voor opslag van producten.  


FAQ

Wat zijn mijn opties als ik graag een maatwerk meubelkar wil?

Bij Kruizinga heeft u de mogelijkheid om een maatwerk meubelkar aan te schaffen. Heeft u geen idee met wat u precies wilt? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze en kunnen alle opties met u doornemen zodat we samen tot het juiste resultaat komen met uw wensen.

Kan ik meerdere corletten bestellen?

U kunt bij Kruizinga meerdere corletten te gelijk bestellen. Dit is geen probleem bij ons. We hebben namelijk een groot voorraad in meubelkarren op locatie staan. Zowel nieuw als gebruikte variant. Heeft u maar tijdelijk een meubelkar nodig? Kies dan voor huren, zo bespaart u in investering en ruimte en blijft een meubelkar niet staan als u hem tijdig niet meer nodig heeft.

Wat is het maximale laadvermogen van een meubelkar?

Het maximale laadvermogen van een meubeltransportkar verschilt per uitvoering.
De grootste variant heeft een maximaal laadvermogen van 800 kg en de kleinste variant van 600 kg.