Silocontainer

Bekijk ons grote assortiment silocontainers bij Kruizinga

Silocontainers voor inzameling en lediging van stortgoederen

Bij Kruizinga hebben we een uitgebreid assortiment qua silocontainers in diverse oppervlaktebehandelingen zoals gelakt en thermisch verzinkt. Silcontainers worden gebruikt in de meest uiteenlopende sectoren gebruikt voor het verzamelen, transporteren of afvoeren van vaste of vloeibare grondstoffen. Kruizinga biedt silocontainers aan met een inhoud van tot wel 1000 liter.

 

Wilt u meer informatie over silocontainers? Lees dan onderstaand verder.

 

Slimme keuzes
Nieuw
Silocontainer silocontainer met 30% afgeschuinde bodem vergrendelbare...
(1)
Vanaf € 1.370,45
Levertijd in overleg
Nieuw
Silocontainer vultrechter met 4 ophanghaken onder de inrijdkokers staa...
(1)
Vanaf € 2.678,95
Levertijd in overleg 

 

Waarvoor kunt u een silobak gebruiken?

Een silocontainer kan gebruikt worden in elke omgeving. Van levensmiddelenindustrie, de landbouw tot de farmaceutische industrie en de bouw. De silocontainers welke Kruizinga in het assortiment hebben zijn geschikt voor lediging van fijnkorrelige stortgoederen. Denk hierbij aan: grind, zand, PET-granulaat of korrels.

 

Gemakkelijk te verplaatsen

Silocontainers kunnen makkelijk verplaatst worden doormiddel van wielen of insteeksloffen. De varianten met insteeksloffen kunt u met een heftruck verplaatsen en de varianten met wielen kunt u gemakkelijk wegrollen doormiddel van een duwbeugel en wielen. Daarnaast kunt u een deel silocontainers uit ons assortiment gemakkelijk op elkaar stapelen waardoor u ruimte bespaard. Welke silocontainers dit zijn, staat bij het product vermeld.

 

Ruimte besparen met stapelbare silocontainers

Wanneer u niet zoveel ruimte op het terrein heeft, kunt u het beste kiezen voor een stapelbare silobak. U kunt namelijk 3 silocontainers op elkaar stapelen waardoor u snel en gemakkelijk kostbare ruimte kunt besparen. Let hierbij wel op dat niet alle silobakken stapelbaar zijn. Welke wel stapelbaar zijn staat beschreven in de productspecificaties bij het product zelf.

 

Silocontainers kopen? Kruizinga helpt u verder!

Silocontainer op het oog maar er nog niet helemaal over uit of dat wel de juiste silocontainer is voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om een van onze specialisten te contacteren. Zij helpen u graag verder. Bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding tegen een lange levensduur.


FAQ

Wat is een silocontainer?

Silocontainer, ook wel vultrechters genoemd zijn containers welke gebruikt worden voor diverse bulkgoederen zoals: graan, melkpoeder, zand, veevoer of diverse vloeistoffen.

Heeft Kruizinga ook gebruikte silocontainers?

Kruizinga heeft meestal geen gebruikte silocontainers in het assortiment. Wanneer er wel een gebruikte silocontainer in het assortiment zit, ziet u dit aan de linkerkant van het menu onder het kopje “gebruikt”. Wilt u meer weten over gebruikte producten? Lees dan onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere handige producten voor in/rondom het magazijn?

Naast silocontainers heeft Kruizinga velen andere producten welke handig zijn in en rondom het magazijn. Wanneer u spullen wilt opslaan kunt u denken aan: stapelbakken kunststof, stellingen, stapelracks, magazijnbakken, palletranden. Wanneer u goederen wilt vervoeren kunt u denken aan: palletwagen, rolcontainer, steekwagen, magazijnwagen etc. Daarnaast zijn er nog velen andere producten welke handig zijn binnen uw magazijninrichting.