Beschermbeugels

Bekijk ons grote assortiment beschermbeugels bij Kruizinga

Bescherm met beschermbeugels uw goederen en personeel!

Hoekbescherming, beschermbeugels, een vangrail of een aanrijdpaal zijn voorbeelden van materialen die ervoor kunnen zorgen dat goederen onbeschadigd zullen blijven in het magazijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vermijden van schade aan stellingen of palen. Verder zorgt het er ook voor dat werknemers veilig kunnen werken. Wanneer er bijvoorbeeld een drempel aanwezig is in het magazijn, kan het van belang zijn om hier een vangrail te plaatsen. De werknemer in zijn of haar heftruck zal hier dan tegen aanbotsen met minder kans op het omvallen van iets. 

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes
Nieuw
Beschermbeugels aanrijbeveiliging pilaarbescherming ø 620 mm, voor pil...
Vanaf € 595,45
26 juli bezorgd
Nieuw
Beschermbeugels stootbescherming beschermpaal, geplastificeerd - 90 mm...
Vanaf € 197,95
23 juli bezorgd 

 

De verschillende soorten

Een ongeluk kan overal voorkomen. Er zijn verschillende (simpele) producten die een bijdrage kunnen leveren aan het veiliger maken van de werkplek. Kruizinga heeft een groot assortiment aan beschermingsmiddelen voor het magazijn. Deze zullen hieronder kort besproken worden.

 

Stootbescherming en beschermprofielen

Stootbescherming is bescherming tegen onverwachte stoten van bijvoorbeeld heftruckverkeer. Zo’n beschermbeugel kan in allerlei vormen en maten voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een hoekbeschermer, kolombeschermers en buisbescherming.

 

Een voorbeeld van buisbescherming zijn beschermbalken. Deze balken zijn laag en worden op de grond geplaatst. Hierdoor zal met name het wiel van een voertuig een klap krijgen van de beugel. Een ander product dat in de categorie stootbescherming valt is een beschermpaal. Deze stalen beschermpaal, zal net zoals een beschermbalk, de eerste klap opvangen.

 

Vrijwel iedere stootbescherming bestaat uit de kleuren geel/zwart. Deze kleuren zijn erg opvallend, waardoor werknemers wél gewaarschuwd worden dat er stootbescherming

 

Vangrail

Het product ‘vangrail’ is op diverse manieren inzetbaar. Het is namelijk een veelvoorkomend product in magazijnen of op wegen, oftewel op plekken waar heftruckverkeer of andere wagens in voorkomen. Machines, producten, stellingen kunnen beschermd worden tegen (per ongeluk) een klap van zo’n wagen. Door de opvallende gele kleur die in een vangrail zit, zorgt het ervoor dat de bestuurder van het voertuig wel de vangrail kan zien. Het is immers niet de bedoeling dat er bewust tegen de vangrail aan gestoten wordt. 

 

Aanrijdpaal

Een aanrijdpaal kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kunnen aanrijdpalen gebruikt worden om verkeer te begeleiden, zodat bijvoorbeeld het verkeer niet een verboden terrein opkomt. Anderzijds kan het ingezet worden als beschermhoek. Wanneer het verkeer dan een bocht om moet, zal de aanrijdpaal door zijn geel/zwarte kleuren ervoor zorgen dat de bestuurder hiervan weet.

 

Beschermbeugels kopen

Onze producten zijn een duurzame investering op lange termijn en bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding tegen een lange levensduur. Heeft u een type beschermbeugel op het oog maar weet u niet helemaal zeker of dit wel het beste bij u past, onze specialisten staan voor u klaar. U kunt hiervoor gemakkelijk contact met ze opnemen.


FAQ

Kan ik gebruikte beschermbeugels kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehands beschermbeugels kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast beschermbeugels heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.