Magazijnkasten

Bekijk ons grote assortiment kasten en lockers bij Kruizinga

Uitgebreid assortiment kasten bij Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een uitgebreid assortiment kasten, denk aan: Opbergkast, lockerkasten, garderobe kasten en ladeblokken, alles voor opslag van producten. Onmisbaar in magazijnen, fabrieken en vele werkplaatsen. Daarnaast biedt Kruizinga deze kasten als nieuwe en gebruikt aan. Ook beschikt het assortiment over diverse toebehoren zoals: verdeelschotten, magazijnbakken, hangsloten, legborden en meer om ervoor te zorgen dat uw kast optimaal benut kan worden.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand hier meer over.

Slimme keuzes 

 

Welke type industrie- en garderobekasten moet u kiezen?

Aangezien er evenveel verschillende soorten opbergkasten zijn als verschillende soorten activiteiten, is het belangrijk de juiste keuze te maken. Het meest klassieke model is de kast met één of twee deuren, meestal voorzien van een slot, waarin een aantal voorwerpen kunnen worden opgeborgen op planken in de kast. Er zijn ook metalen kasten met meerdere laden: deze optie is ideaal als u producten moet opbergen die gescheiden van elkaar en overzichtelijk moeten worden bewaard. Hetzelfde geldt voor een ladeblok, ook wel lade box genoemd: hiermee kunt u de benodigde spullen tot in detail organiseren. Ten slotte kunnen de mensen die op een bepaald terrein werken, in een kast of garderobe hun gewone kleren tijdens hun werkuren opbergen zodat ze beschermd zijn, en 's avonds hun werkkleding: handschoenen, overalls, maskers, enz.

 

De verschillende soorten kasten

Bij Kruizinga hebben we een ruim assortiment met verschillende kasten zoals hierboven benoemd. Elke type kast heeft een andere toepassing. Een computerkast is bijvoorbeeld speciaal ontwikkelt voor computers. Een bakkenkast is een kast met allemaal magazijnbakken erin. En een lockerkast komt u bijvoorbeeld tegen op scholen of binnen bedrijven met een magazijn. Medewerkers of scholieren kunnen hier bijvoorbeeld spullen veilig in bewaren. Voor elke oplossing is er wel een kast beschikbaar.

 

Kunststof of metalen kast?

Denk bij de keuze tussen een metalen of kunststof kast aan de voorwerpen die u erin wilt opbergen. Als u uw spullen moet opbergen in een afgesloten ruimte die bestand is tegen buitentemperaturen, is de ideale keuze een metalen kast die jarenlang meegaat. Moet u producten opslaan die corrosief kunnen zijn? Is een kunststof kast essentieel. Kunststof is lichter en gemakkelijker te hanteren, en stelt u ook in staat uw uitrusting gemakkelijker te vervoeren. Tenslotte moet je de kleur kiezen: wit, grijs, zwart of anders. Alles hangt af van uw wensen, maar de witte kast is een klassieker.

 

Kast kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een magazijnkast, archiefkast, computerkast, ladekast, helmkast of andere soort kast kopen maar weet u nog niet welke het beste bij u past? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de beste keuze. Neem gemakkelijk contact met ze op. Door een kast bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Kan ik gebruikte kasten kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga is het mogelijk om gebruikte kasten te kopen. Deze kunt u weervinden aan de linkerkant van de website onder het kopje artikelindeling. Ons gebruikt assortiment wisselt dagelijks. Zo kan het zijn dat de ene dag wel een specifieke tweedehands kast beschikbaar is en de andere dag weer niet. Wilt u meer weten over Kruizinga en gebruikte producten? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook diverse toebehoren voor kasten?

Binnen ons assortiment kasten kunt u ook diverse toebehoren voor uw kast verkrijgen bij Kruizinga. Denk hierbij aan: verdeelschotten, magazijnbakken, inzetbakken, hangsloten, legborden en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat uw kast optimaal benut kan worden.