Schoonmaak markering

Bekijk ons grote assortiment schoonmaak markering bij Kruizinga

Schoonmaakmarkering nodig? Koop bij Kruizinga!

Wanneer u net gedweild heeft, kan de vloer nat en glad zijn. Dit kan een onveilige situatie creëren voor mensen die hier overheen moeten.

 

Het is daarom belangrijk om als organisatie aan te geven dat er zojuist op die plek is schoongemaakt. Door gebruik te maken van markering, zoals bijvoorbeeld schoonmaakborden, zorgt u ervoor dat uw personen die hier voorbij moeten worden gewaarschuwd.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand voor meer.
De verschillende soorten

Bij Kruizinga verkopen we een klein aanbod schoonmaakmarkeringen. Deze kunnen variëren van een uitklapbaar waarschuwingsbord die u midden op het pad kan zetten tot een waarschuwingspaal voor het afzetten of melden van een bepaalde situatie.

 

Waarschuwingsborden

Een waarschuwingsbord kan tweezijdig of enkelzijdig bedrukt staan met een teken. De gele kleur zorgt ervoor dat het bord opvalt in het interieur, waardoor men direct gewaarschuwd wordt. Het teken/icoon die op het bord bevindt is een poppetje die uitglijdt. Daarnaast staat de tekst caution op het bord. Dit is een Engelse term voor ‘wees voorzicht’/’waarschuwing’. Ook hebben we waarschuwingsborden die opvouwbaar zijn. Het product is licht en tevens dus ook makkelijk op te bergen.

 

Waarschuwingspalen

Bij Kruizinga hebben we ook gele waarschuwingspalen in het assortiment. Deze palen worden op dezelfde manier ingezet als waarschuwingsborden. Het voordeel is dat deze niet uitgeklapt hoeven te worden, maar direct neergezet kunnen worden. Het nadeel kan zijn is dat deze door de vorm minder opvalt. Daarnaast hebben we ook een waarschuwingspaal in het assortiment die kan dienen als een mobiele barricade. Hier kan ook een lint aan worden bevestigd, waarmee u tijdelijk een gebied kan afschermen.

 

In welke omgevingen komen schoonmaakmarkeringen voor

Zoals al eerdergenoemd speelt hygiëne een belangrijke rol in iedere sector en omgeving. Denk aan een conciërge die op scholen schoonmaakt. Zij kunnen door schoonmaakmarkeringen te gebruiken, bij hun leerlingen aangeven dat er is schoongemaakt. In het ziekenhuis is het van belang om bezoekers en medewerkers erop te attenderen dat er ergens schoon is gemaakt.

 

Wanneer iemand bijvoorbeeld op krukken loopt is het geen fijn idee als dit niet is aangegeven. Op kantoren in grote organisaties, is het belang voor zowel bezoekers als medewerkers dat zij op de hoogte gesteld worden wanneer er schoongemaakt is. Zo kunnen zij hieromheen wandelen en blijft de vloed ook daadwerkelijk schoon.


FAQ

Heeft Kruizinga nog andere veiligheidsmiddelen in het assortiment?

Naast schoonmaakmarkering heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment welke de veiligheid binnen uw magazijn kan verbeteren. Denk hierbij aan: beschermbeugels, beschermprofielen, rijbaan markering, veiligheidsspiegels en meer! Bekijk alle groepen veiligheidsmiddelen op onze veiligheid en markering pagina.