Lekbak gebruikt

Bekijk ons grote assortiment gebruikte lekbakken bij Kruizinga

Tweedehands lekbakken bij Kruizinga

Wilt u een goedkoper alternatief of staat circulariteit bij u hoog in het vaandel? Bij Kruizinga kunt u diverse soorten tweedehands lekbakken kopen. Deze zijn geschikt voor de opslag van uw gevaarlijke en vervuilde chemicaliën en moeten daarom met zorg worden behandeld.

 

Het gebruikte assortiment wordt telkens weer geüpdatet en daarbij geldt op=op. Onze tweedehands lekbakken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en worden voordat ze online komen te staan gecontroleerd. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit wanneer u een gebruikte lekbak koopt.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand verder.

 
 

 

De voordelen van een tweedehands lekbak

Het kopen van een tweedehands lekbak brengt diverse voordelen met zich mee. Wilt u bijvoorbeeld milieubewust bezig zijn? Dan is het kopen van een tweedehands lekbak de perfecte oplossing voor u. Hieronder een aantal voordelen:

 

  • - Het is goedkoper
  • - Verlengde levensduur, dus geen grondstof verspilling of extra afval
  • - U bent duurzaam bezig

 

De verschillende modellen opvangtanks voor chemische stoffen

Er zijn verschillende modellen lekbakken gebruikt beschikbaar. Zo kunnen ze gemaakt zijn van gegalvaniseerd metaal of van plastic. De eerste wordt gekozen voor de opslag van niet corrosieve producten, zoals benzine, koolwaterstoffen of verf. Dit zijn vloeistoffen die potentieel ontvlambaar zijn en daarom zeer veilig moeten worden opgeslagen. Onze gebruikte lekbakken kunnen zowel binnen als buiten worden opgeslagen.

 

Een gebruikte opvangbak voor al uw volumes

Gebruikte lekbakken zijn geschikt voor de opslag van verschillende volumes vloeistoffen. Het assortiment van gebruikte lekbakken wijzigt dagelijks. Zo kan de ene dag wel een grote lekbak beschikbaar zijn en de andere dag weer uitverkocht zijn.

 

In alle gevallen moeten tweedehands bakken met grote zorgvuldigheid en met inachtneming van de veiligheidsnormen worden gebruikt, met name in het geval van opslag van bijtende of schadelijke materialen voor mensen die ermee kunnen omgaan.

 

Gebruikte lekbak kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een gebruikte lekbak op het oog maar heeft u nog vragen? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op.


FAQ

Wat is een gebruikte lekbak?

Een gebruikte lekbak is een lekbak welke niet meer als nieuw verkocht mag worden. Dit kan zijn doordat de lekbak eerder al is gebruikt is, maar kan ook zijn doordat er bijvoorbeeld krasjes op zijn gekomen tijdens het transporteren van de nieuwe lekbak. Een gebruikte lekbak hoeft dus niet altijd in gebruik zijn geweest.

Heeft Kruizinga naast gebruikte lekbakken nog andere lekbakken?

Naast gebruikte lekbakken heeft Kruizinga ook diverse andere type lekbakken in het assortiment. Denk hierbij aan: kunststof lekbakken, stalen lekbakken, stelling lekbakken en meer! Bekijk alle lekbakken in de groep lekbakken.