2-heks rolcontainers

2-heks rolcontainers

Rolcontainers 2-heks kopen bij Kruizinga

Bent u opzoek naar een handige mogelijkheid om lichte of zware goederen te transporteren? Kies dan voor een 2-heks rolcontainer. 2-heks rolcontainers, ook wel 2-heks rolwagens genoemd, zijn onmisbaar bij distributie, bevoorrading en verzameling van goederen. De 2-heks karren zijn uitvoert met twee zijwanden en 1 bodem. Daarnaast hebben ze een laadvermogen van maar liefst 600 kilogram. Hierdoor zijn de rolkarren goed inzetbaar in omgevingen waar zowel lichte als zware goederen getransporteerd moeten worden.

 

Bekijk het assortiment of Lees dan onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes die we voor u hebben geselecteerd 

 

De specifieke eigenschappen van een 2-heks rolcontainer

2-heks rolcontainers zijn te herkennen aan de twee zijwanden en 1 bodem op wielen. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze rolkarren kunt u krijgen met klemhekken of insteekhekken. Daarnaast zijn ze ook leverbaar in een nestbare variant wanneer ruimtebesparend te werk wilt gaan. 

 

Ze zijn verkrijgbaar met verschillende materialen in bodem. Denk hierbij aan een 2-heks rolcontainer met houten bodem, stalen bodem of kunststof bodem. Ook kunt u uw rolwagen uitrusten met diverse soorten wielen. Hier kunt u gemakkelijk op filteren door aan de linker zijkant bij extra specificaties aan te vinken welke type wielen u wilt. Wilt u meer informatie over welke materiaal wielen het beste bij u past? Bekijk dan onze wielen keuzehulp.

 

Situaties waar 2-heks rolcontainers veel worden ingezet

2-heks rolcontainers worden veel gebruikt bij het bevoorraden of transporteren van goederen. 2-heks rolwagens zijn perfect op plaatsen waar logistiek een prioriteit is. Voorbeelden waar deze karren veel voorkomen zijn: logistiek transport, productiehakken, supermarkten, horeca, evenementenbranches en magazijnen.

 

Rolcontainer 2-heks kopen bij Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een groot assortiment 2-heks rolcontainers in nieuw en gebruikt en staat circulariteit hoog in het vaandel. Dit vinden wij belangrijk. Ook kunt u kiezen om op maat gemaakte 2-heks rolcontainers aan te schaffen. Zo is er voor iedere oplossing een 2-heks rolkar. Tijdelijk een rolcontainer nodig? Kies dan voor 2-heks rolcontainer huren als tijdelijke oplossing.

 

Wilt u een stevige 2-heks rolcontainer kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit welke het beste bij u past? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u bij het kiezen van de juiste rolcontainer.


FAQ

Wat is de levertijd van een 2-heks rolcontainer?

Voordat de rolcontainer klaar voor verzending staat, moet deze eerst gemonteerd worden. Hierdoor kan de levertijd variëren. Wanneer u op de website kijkt ziet u per type rolcontainer wat de levertijd is. Wilt u een groot aantal rolcontainers kopen? Dan kan het zijn dat de rolcontainers een langere levertijd hebben.

Wat is het maximale laadvermogen van de 2 heks rolcontainer?

Het maximale laadvermogen verschilt per rolcontainer. Dit ligt aan het materiaal bodem van de rolcontainer. Zo kan op een stalen of houten bodem meer dan op een kunststof bodem. Maar de meeste 2-heks rolcontainers hebben een maximaal laadvermogen van 500 kg.

Zijn er nog andere type rolcontainers te koop bij Kruizinga?

Naast 2-heks rolcontainer heeft Kruizinga ook andere type rolcontainers in het assortiment. Denk hierbij aan: 3-heks rolcontainer, 4-heks rolcontainer, anti-diefstal rolcontainer, bankstelwagen, kleding rolcontainer, meubeltransportwagen, pakketwagen, thermo rolcontainer en wasserij rolcontainer.