Aluminum Transportwagens

transportwagen-aluminium-boxen.png

Transportwagens bij Kruizinga. Bestel nu Direct uit voorraad!

Kruizinga heeft een breed assortiment, waaronder de aluminium transportwagen, ook wel aluminium trolley genoemd. In ons assortiment aluminium transportwagens kunt u kiezen uit verschillende aluminium transportwagens nieuw of gebruikt in diverse uitvoeringen. Denk hierbij aan 1 klep aan 1 lange zijde, 2 zwenk- en 2 bokwielen, 4 zwenkwielen, dichte uitvoering etc. Deze wagen zijn robuust en hebben een lange levensduur.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand voor meer.

 

Slimme keuzes
Nieuw
Aluminum transportwagens 1 klep aan 1 lange zijde
Vanaf € 1.107,45
30 juli bezorgd 

 

Wat zijn de specifieke kenmerken van een aluminium transportwagen?

Aluminium transportwagens hebben specifieke kenmerken die hem zeer praktisch maken voor bepaalde toepassingen. Aluminium is namelijk een stevig materiaal dat bestand is tegen schokken en hoge belastingen. Bovendien heeft de metalen trolley geurloze en hygiënische eigenschappen, waardoor hij ideaal is voor levensmiddelen, medische artikelen en afval.

 

Door deze transportwagen op wielen van een deksel te voorzien, verbetert u zijn geurloze en hygiënische eigenschappen, aangezien de inhoud wordt beschermd tegen lucht en externe verontreinigingen of bacteriën. Bovendien hebben ze het voordeel dat ze zeer stabiel zijn dankzij hun lage zwaartepunt en de zwenkwielen, waardoor dit hanteringshulpmiddel zeer gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen is, zonder het risico te lopen te vallen of ernstig uit balans te raken. Ten slotte kunt u kiezen voor sommige modellen met afneembare wanden die opvouwbaar zijn. Dit is praktisch, want het maakt het laden en lossen van de inhoud veel gemakkelijker en sneller, vooral bij zware producten.

 

Waarom een aluminium transportwagen kopen?

Waarom zou u kiezen voor een aluminium transportwagen? Dit hangt vooral af van uw activiteit en vooral van uw dagelijkse taken. De aluminium trolley is een lichtgewicht maar zeer robuust gereedschap, waardoor het een lange levensduur heeft. Als u met zware producten werkt die u binnenshuis moet behandelen, voldoet deze oplossing aan uw behoeften. Bovendien tast het de conditie van deze trolley niet aan, die dankzij het aluminium ontwerp en de sterkte van dit materiaal niet snel zal vervormen. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Geen probleem. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op.


FAQ

Kan ik gebruikte transportwagens kopen bij Kruizinga?

Doordat ons gebruikt assortiment continu wisselt kan het zo zijn dat de we ene dag wel gebruikte transportwagens in het assortiment hebben en de andere dag niet meer. Wilt u meer weten over producten met het label gebruikt? Bekijk dan ons gebruikt pagina.