Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bekijk ons grote assortiment beschermingsmiddelen bij Kruizinga

Persoonlijke bescherming in en om uw werkomgeving

Binnen bedrijfsomgeving is het belangrijk dat u en uw werknemers beschermd zijn tegen verschillende virussen welke kunnen optreden. Hiervoor kunt u bij Kruizinga allerlei persoonlijke beschermingsmiddelen aan schaffen. Met deze Pbm middelen probeert u de kans op verspreiding van verschillende virussen te verminderen.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.  

Slimme keuzes
Nieuw
Persoonlijke beschermingsmiddelen vloermarkering stop - houd afstand (...
Nu vanaf € 197,27
2 augustus bezorgd
Nieuw
Persoonlijke beschermingsmiddelen vloermarkering stop - houd afstand
Nu vanaf € 16,98
17 juli bezorgd 

 

De verschillende soorten

Kruizinga vindt het belangrijk om een goed voorbeeld te geven in de wereld van opslag- en transportmiddelen. Om deze reden is ervoor gekozen om de logistieke branche te kunnen voorzien van de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen. Hieronder zal kort uitgelicht worden welke producten Kruizinga aanbiedt.

 

Gezichtsbescherming

Er zijn diverse soorten Pbm beschermingsmiddelen voor uw gezicht op te noemen. Zo verkopen we gezichtsbescherming die gevestigd is aan een pet. Dit product is goed te gebruiken voor op scholen, zorginstellingen, winkels, kantoren of kappers.

 

Werkplek afscherming

Wanneer u op kantoor werkt is het op dit moment belangrijk dat u uw werkplek afschermt om de 1.5 meter te kunnen waarborgen. Als werkgever kunt u een werkplek afschermen door een preventiescherm aan te schaffen. Zo verkopen wij een kantoor preventiescherm van folie die bevestigd kan worden aan het platform. Zo creëert u een afbakening van werkplekken.

 

Verder hebben we ook een spat preventiescherm te koop die u op een tafelwagen kan vestigen. Doordat u een tafelwagen kan rollen, zorgt het ervoor dat u als werkgever efficiënt en snel zelf kan bepalen waar u het preventiescherm voor wil gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van een meeting met meerdere personen.

 

Overige beschermingsmiddelen

Naast gezicht bescherming en werkplek afscherming, kunt u ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen kopen bij Kruizinga. Zo kunt u bijvoorbeeld stickers kopen om plekken te markeren waar men wel of niet mag lopen. Of afzetpalen om plekken af te schermen.

 

Redenen om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen

Er zijn diverse redenen waarom het belangrijk is om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te dragen. Denk hierbij aan: 

 

- Bescherming van de gezondheid: sommige gevaren op de werkplek, zoals blootstelling aan schadelijke stoffen, kunnen op lange termijn leiden tot gezondheidsproblemen. 

- Vermindering van aansprakelijkheid: als werkgevers PBM verstrekken en ervoor zorgen dat werknemers deze op de juiste manier gebruiken, kunnen ze hun aansprakelijkheid verminderen in geval van ongevallen of letsel op de werkplek.

- Verhoogde productiviteit: het dragen van PBM kan de productiviteit op de werkplek verhogen door het risico op letsel of ziekte te verminderen. Dit kan leiden tot minder uitvaltijd en hogere efficiëntie.

 

Het dragen van PBM is dus niet alleen belangrijk voor de veiligheid en gezondheid van werknemers, maar ook voor de wettelijke naleving, productiviteit, gezondheid en aansprakelijkheid van werkgevers.

 

Welke categorieën pbm zijn er?

Er zijn verschillende categorieën van persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo hebben wij bij Kruizinga diverse schermen, afzetlinten en stickers om de bescherming van u en uw personeel te waarborgen. Het selecteren van de juiste PBM voor een specifieke taak of situatie is van cruciaal belang om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen.

 

Wat zijn de verplichtingen voor werknemers en werkgevers?

Zowel werknemers en werkgevers hebben verplichtingen met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor werkgevers kunt u denken aan de volgende belangrijke verplichtingen: 

 

- Het verstrekken van PBM

- Instructies en training

- Onderhoud en vervanging

- Risicoanalyse

 

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u persoonlijke beschermingsmiddelen kopen maar heeft u nog hulp nodig bij het aanschaffen hiervan? Geen probleem! Onze specialisten staan voor uw klaar om u hierbij te helpen. Neem gemakkelijk contact met ze op. Door bij Kruizinga beschermingsmiddelen aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Wat is Pbm?

Pbm is een afkorting welke gebruikt wordt voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan: helmen, veiligheidsbrillen, prefentieschermen etc. Alles wat kan worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen letsel op werkplekken. 

Welke beschermingsmiddelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten persoonlijke bescherminsmiddelen die worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen verschillende soorten gevaren op de werkplek zoals hierboven vernoemd. 

Wie betaalt persoonlijke bescherminsmiddelen?

Over het algemeen is het de werkgever die verantwoordelijk is voor het vertrekken en betalen van persoonlijke beschermingsmiddelen aan werknemers. Dit is gebaseerd op het feit dat de werkgever verplicht is om een veilige en gezonde werkomgeving te bieden aan werknemers, en is PBM een belangrijk aspect van veiligheidsmaatregelen op de werkplek

Wat zijn persoonlijke beschermingsmiddelen?

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn hulpmiddelen die worden gebruikt om werknemers te beschermen tegen verschillende soorten gevaren op de werkplek. Dit kunnen gevaren zijn zoals hitte, lawaai, stof, stralig, virussen etc.