Magazijnbak metaal

Bekijk ons grote assortiment stalen magazijnbakken bij Kruizinga

Magazijnbakken van staal, metaal, verzinkt en meer!

Bij Kruizinga hebben we een enorm uitgebreid assortiment magazijnbakken van het materiaal staal met diverse oppervlaktebehandelingen. Denk hierbij aan: elektrolytisch verzinkt, gelakt, thermisch verzinkt en meer. Wanneer u uw magazijn of garage opgeruimd en georganiseerd wilt hebben bieden deze metalen magazijnbakken de oplossing. De magazijnbakken zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar!

Meer weten? Lees dan onderstaand verder. Hulp nodig bij het kiezen van de geschikte magazijnbak? Bekijk onze keuzehulp

Slimme keuzes 

 

Waarvoor zijn metalen magazijnbakken voor geschikt?

Opslagbakken van metaal zijn een ideaal opslagsysteem voor kleine en grotere productieonderdelen, omdat ze zeer veerkrachtig en schok- en stootbestendig zijn. Dankzij hun robuustheid kunnen de opslagbakken ook direct bij de machine worden gebruikt als opvangbak voor metalen onderdelen die nog warm kunnen zijn.

 

Er zijn opslagbakken met open voorzijde die geschikt zijn voor kleinere producten zoals schroeven, maar ook voor grote goederen en hoeveelheden. Wij bieden opslagbakken met open voorzijde met een capaciteit tot 90 liter.

 

Voordelen van metalen opslagbakken

Kruizinga magazijnbakken hebben gelaste hoeken en zijn daarom bijzonder duurzaam.

 

Onze opbergbakken met open voorzijde zijn gemakkelijk te zien, zelfs wanneer ze op elkaar gestapeld zijn, dankzij de opening aan de voorzijde.

 

Naast deze populaire magazijnbakken biedt Kruizinga ook kleine stalen bakken met 4 zijden van gelijke hoogte, die aan de smalle zijden zijn voorzien van valgrepen.

 

Hoe kies ik mijn magazijnbak van staal?

Om de juiste stalen stapelbak, ook bekend als stalen stapelkrat, te kiezen, moet u uw opslagbehoeften in kaart brengen voordat u tot aanschaf overgaat. Als u van plan bent uw bakken op een werkbank of een werkblad op te bergen, moet u een klein formaat kiezen. Als uw magazijnbakken op een plank moeten worden opgeslagen, kies dan een formaat dat bij uw meubilair past.

 

Om uw stalen magazijnbak gemakkelijk te vervoeren, kiest u een model met een handvat. Zo kunt u de bak gemakkelijk hanteren. Sommige magazijnbakken van metaal zijn voorzien van een etiketsleuf. Dit zal u helpen om uw opslagruimte te organiseren en om snel de goederen te identificeren die in elke uitloopkast zijn opgeslagen.

 

Magazijnbak staal kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een magazijnbak van staal aanschaffen maar weet u nog niet helemaal welke het beste bij u en uw werkzaamheden of product past? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten. Door een magazijnbak van metaal bij Kruizinga aan te schaffen bent u gegarandeerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een magazijnbak staal?

Een magazijnbak van staal is een soort opslagcontainer welke gebruikt wordt voor het opbergen van goederen in een opslagruimte of magazijn.

Heeft Kruizinga ook gebruikte magazijnbakken kunststof?

Naast nieuwe magazijnbakken heeft Kruizinga ook gebruikte magazijnbakken staal in het assortiment. Het assortiment met gebruikte artikelen wordt dagelijks gevuld waardoor er dagelijks nieuwe producten in het gebruikte assortiment komen. Wilt u weten wat de voordelen zijn van een tweedehands magazijninrichting? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment voor het opslaan van goederen?

Naast onze stalen magazijnbakken hebben we een divers aanbod aan producten welke ook handig zijn voor het opslaan van goederen. Denk hierbij aan: stapelbakken kunststof, stapelracks, draadmanden, stellingen, vaten etc.