lekbak

Bekijk ons grote assortiment lekbakken bij Kruizinga

Diverse soorten lekbakken te koop bij Kruizinga

Lekbakken zijn essentieel voor het opvangen en afvoeren van lekken en vloeistoffen. Het opslaan van gevaarlijke stoffen brengt namelijk risico’s met zich mee. Kruizinga biedt een breed scala aan lekbakken, van kunststof lekbakken tot lekbakken met roosters. Onze lekbakken bieden de voordelen van sterkte, duurzaamheid en gemakkelijk te reinigen. De roostervarianten zijn bovendien geschikt voor het opvangen van kleinere onderdelen en hebben daardoor ook een praktische toepassing.

 

Bekijk onderstaand het assortiment of lees meer over ons assortiment lekbakken.

 

  

 

De diverse soorten

Kruizinga heeft een divers assortiment lekbakken, zoals:

 

Kunststof lekbakken

Kunststof lekbakken zijn opbergbakken gemaakt van kunststof. Deze worden gebruikt om vloeistoffen en andere stoffen op te vangen die kunnen lekken. Ze zijn populair vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke reiniging en beschikbaarheid in verschillende groottes en vormen.

 

Stalen lekbakken

Stalen lekbakken zijn ook corrosiebestendig en bestand tegen chemicaliën, wat ze geschikt maakt voor gebruik in zware en uitdagende omgevingen. Ze zijn echter zwaarder dan kunststof lekbakken en kunnen moeilijker te bewerken zijn.

 

Lekbak accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires voor lekbakken. Denk hierbij aan:

 

      1. Vatenkantelaar voor het gemakkelijk kantelen van vaten of jerrycans.
      2. Draaisteun, hiermee kunt u gemakkelijk een vat om kantelen op een stelling en daarna ook weer op dezelfde plek terug leggen.

 

Lekbak stelling

Onze lekbak stellingen zijn gemaakt voor bijvoorbeeld opslag en aftappen van liggende vaten of jerrycans met daaronder een lekbak waarin de vloeistoffen in op kunnen worden opgeslagen.

 

Verrijdbare lekbak

Verrijdbare opvangbak is een, de naam zegt het al, lekbak op wielen. Hierop kunt u gemakkelijk producten vervoeren met gevaarlijke stoffen welke kunnen lekken.

 

Depot voor gevaarlijke stoffen

In deze groep vindt u allerlei veiligheidskasten of depots voor het opslaan of vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ook kunt u in diverse depots of veiligheidskasten IBC-containers of vaten in opslaan.

 

Transportcontainer

De transportcontainer is een container speciaal ontworpen voor het verplaatsen van bijvoorbeeld brandbare vloeistoffen.

 

Daarnaast kunt u ook absorptiemateriaal in ons assortiment lekbakken vinden. Hiermee beschermt u het milieu en uw personeel tegen lekkages of chemische vloeistoffen. Meer hierover kunt u verder lezen in onze keuzehulp pagina absorptiemiddelen.

 

lekbak kopen? Kruizinga helpt u!

Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om hoogwaardige producten aan te bieden tegen een scherpe prijs. Bovendien bieden wij snelle levering en een uitstekende klantenservice. Kies voor Kruizinga als uw vertrouwde leverancier van lekbakken. Neem gemakkelijk contact met ons op.


FAQ

Wat is een lekbak?

Een lekbak is een opvangbak voor lekkages of uitvloeiend vloeistof, zoals olie, benzine of water. Het wordt gebruikt om vloeistoffen op te vangen en te beschermen tegen vervuiling van het milieu of schade aan een ondergrond.

Waar kom ik lekbakken tegen?

Lekbakken zijn toepasbaar in tal van industrieën, waaronder de chemische industrie, bouw en productie.

Heeft Kruizinga nog andere producten welke handig zijn in een magazijn?

Naast lekbakken heeft Kruizinga een ruim assortiment met producten welke u kunnen helpen binnen een magazijn. Denk hierbij aan: magazijnwagens, rolcontainers, opzetranden, stellingen, stapelrekken etc.