Materiaalwagens

Bekijk ons grote assortiment materiaalwagens bij Kruizinga

Materiaalwagens voor een veelzijdige opslag

Wilt u vele soorten goederen, kleine onderdelen of gereedschappen gemakkelijk opbergen of vervoeren? Een materiaalwagen is hiervoor de beste oplossing. Met een materiaalkar bent u mobiel en tegelijkertijd in staat om uw producten overzichtelijk te transporteren.

Ook zijn de karren uit te breiden met diverse accessoires zoals haken of een materiaalbak. Het vervoeren van diverse artikelen in uw magazijn is zo een stuk sneller en gemakkelijker.

 

Alle Fetra karren worden standaard geleverd met poedercoating staal, zwenk- en bokwielen en EU-veiligheidsnorm EN 1757-3

 

Wilt u meer weten? Lees dan onderstaand verder.
Verschillende soorten materiaalwagens

Binnen het assortiment van Kruizinga begeven zich verschillende soorten materiaalwagens. Denk hierbij aan een materiaalwagen welke u zelf in kunt delen met verschillende soorten toebehoren, wat u kunt zien als een gereedschap bord. Maar we hebben ook haspelwagens of droogwagens binnen ons assortiment materiaalwagens.

 

Haspelwagen

Met een haspelwagen kunt u gemakkelijk slangen vervoeren en opslaan. Zo raken slangen niet in de knoop en kunt u het gemakkelijk verplaatsen.

 

Droogwagen

Heeft u materialen die gedroogd moeten worden? Dan kunt u kiezen voor een droogwagen. Let wel op dat u het maximale draagvermogen van de droogtrolleys niet overschrijdt. Wilt u grote platen drogen? Kies dan voor een draagarmwagen. Hiervan ligt het draagvermogen gemiddeld hoger dan een droogwagen.

 

Een allrounder voor het opbergen van onderdelen en gereedschap!

Materiaalwagens zijn allrounders als het gaat om opbergen van onderdelen of gereedschappen. U kunt de wagen met verschillende toebehoren geheel naar wens inrichten. Zo kunt u kiezen voor een buisdrager om bijvoorbeeld plakband rollen te vervoeren. Ook handig is een klein materiaal bak, hiermee kunt u schroefjes of ander klein materiaal vervoeren. Een materiaal wagen is erg handig als u snel gereedschap van de ene kant van het magazijn naar de andere kant van het magazijn moet vervoeren, maar wel alles overzichtelijk wilt houden.

 

Materiaalwagen kopen? Kruizinga Helpt u!

Opzoek naar een materiaalwagen? Bij Kruizinga vindt u verschillende uitvoeringen materiaalwagens welke gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit. Een materiaalwagen kopen kan lastig zijn als u niet helemaal weet welke keuze u moet maken, daarom helpen wij u graag! U kunt gemakkelijk contact opnemen met onze specialisten, zij helpen u verder met het maken van de juiste keuze.


FAQ

Wat is een materiaalwagen?

Een materiaalwagen is een wagen waarbij alle benodigde materialen of middelen vervoerd kunnen worden. Denk hierbij aan gereedschappen of klein materiaal. Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten materiaalwagens, genaamd droogwagen, materiaalwagen of haspelwagen. 

Welke onderdelen en gereedschappen kunt u opbergen in een materiaalwagen?

Een materiaalwagen is een echte allrounder voor opslag en transport binnen uw werkplaats of magazijn. U heeft de mogelijkheid om vele soorten materialen of artikelen te vervoeren met materiaalwagens. Een materiaalkar kunt u gemakkelijk indelen door gebruik te maken van verschillende toebehoren zoals een doorndrager of buisdrager, maar ook kunt u gebruik maken van een klein materiaal bak of plank.

Is het ook mogelijk om materiaalwagens te huren?

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om materiaalwagens te huren. Bent u benieuwd wat u wel kunt huren? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina

Heeft Kruizinga ook gebruikte materiaalwagens?

Bij Kruizinga heeft u de mogelijkheid om gebruikte producten te kopen. Hier kunt u gemakkelijk op filteren door aan de linkerkant van de website naar de filter artikelindeling te gaan. Staat hier alleen nieuw en niet gebruikt? Dan zijn de gebruikte platenkarren tijdelijk op. Wanneer er weer een nieuwe voorraad binnen is gekomen ziet u direct aan de linker zijkant weer een kopje “gebruikt” verschijnen. Benieuwd naar gebruikte producten? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Naast materiaalwagens heeft Kruizinga nog andere handige producten in het assortiment voor in een magazijn zoals: cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, RVS wagen. Lukt het u niet om een keuze te maken? Bekijk dan onze keuzehulp.