Draagarmwagens

Bekijk ons grote assortiment draagarmwagens bij Kruizinga

Kies voor het transport van lange materialen voor Kruizinga!

Een draagarmwagen, ook wel een langmateriaalwagen, genoemd is een uitstekend product om te gebruiken binnen uw werkplaats, garage, distributiehal, productielijn of gewoon in uw magazijn. Draagarmkarren bestaan uit buismateriaal profielstaal, hebben 4 wielen waardoor u de kar gemakkelijk kunt voortbewegen en hebben “draagarmen” welke verstelbaar in hoogte zijn. Ze zijn verkrijgbaar met enkelzijdige draagarmen of dubbelzijdige draadarmen.

Ook zijn draagarmwagens handig om langmateriaal te vervoeren of om materialen te laten drogen.

 

Alle Fetra wagens zijn erg handzaam, wendbaar en beschikken over een hoog laadvermogen. Ook hebben de wagens een robuuste poedercoating constructie. Dit maakt de draagarmwagen een erg duurzaam en kwalitatief hoogstaand product.

 

Wilt u meer weten over draagarmwagens? Bekijk onderstaand voor meer informatie.
Laat lang materiaal ook drogen met draagarmwagens

Draagarmwagens zijn, naast dat u ze kunt gebruiken voor het vervoeren van langmateriaal, ook handig als droogwagen in bijvoorbeeld magazijnen waar veel producten geverfd, gelakt of gelijmd worden en moeten opdrogen. Materialen kunnen in draagarmkarren afzonderlijk van elkaar drogen en besmetten elkaar niet. Zo wordt er geen tijd verspilt omdat u niet hoeft te wachten tot een product droog is voordat u met het volgende product begint. 

 

Vele opties & accessoires beschikbaar

Er zijn verschillende opties mogelijk wanneer het gaat over het aankleden van een draagarmwagen. Eerst moet u een keuze maken welke draagarmwagen u wilt. Is dat een enkelzijdige draagarmwagen of een dubbelzijdige draagarmwagen. Daarna moet u weten waarvoor u de draagarmwagen wilt gebruiken. Zijn deze punten allemaal voor u duidelijk? Vervolgens kunt u kijken welke toebehoren u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld een duwbeugel toevoegen aan uw draagarmwagen. Ook is het mogelijk om extra draagarmen bij aan te schaffen of legborden voor op de draagarmen te bestelling. Zo kunt u gemakkelijker andere producten dan lang alleen langmateriaal met een draagarmwagen vervoeren.

 

Draagarmwagen kopen? Kruizinga staat voor u klaar!

Wilt u een draagarmwagen bestellen? Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen in draagarmwagens zoals enkel- of dubbelzijdig. Weet u niet welke het beste bij u past? Geen zorgen! Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen via onze contact pagina. Bij Kruizinga bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Wat is een draagarmwagen?

Draagarmwagens, ook wel langmateriaalwagens genoemd is een wagen waarmee u lange materialen kunt transporteren en opslaan op andere plekken.

Hoe verplaatst u lang materiaal?

Met een draagarmwagen kunt u gemakkelijk langmateriaal verplaatsen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld buizen of lange platen. Doordat draagarmwagens wielen hebben is de wagen wendbaar en kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden. Wilt u het nog makkelijker maken? Bestel dan een extra duwbeugel.

Kunt u uw lang materiaal laten drogen op een draagarmwagen?

Een draagarmwagen helpt bijvoorbeeld schilders om meerdere producten tegelijkertijd te laten drogen. Dit is handig omdat je niet hoeft te wachten tot een product droog is.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten vinden die ook erg handig zijn in een magazijn. Denk bijvoorbeeld aan:

cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, RVS wagen