Rollers/heffers/transportrollers

Bekijk ons grote assortiment rollers, heffers en transportrollers bij Kruizinga

Vervoer uw producten van A naar B met rollers/heffers en transportrollers!

Iedereen die in de magazijn- en transportsector werkt, weet dat u bijna de hele dag bezig bent om producten van A naar B te vervoeren. Of u nu glasplaten, kasten of zware machines wilt tillen, Kruizinga heeft voor elk probleem de juiste oplossing. Met draagvermogens tot 14 ton bieden wij duurzame en hoogwaardige producten zoals pantserrollen, zuigheffers, hefrollen, transportwagens of hydraulische heffers waarmee u uw materiaal probleemloos kunt verplaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het optimale product voor uw eisen aanbieden. Als u niet zeker weet welke van de producten het beste voor u is, neem dan gerust contact op met een van onze experts.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.

 

Slimme keuzes
Nieuw
Rollers/heffers/transportrollers meubelheffers hydraulische uitvoering
(4)
Vanaf € 699,45
17 juli bezorgd
Nieuw
Rollers/heffers/transportrollers met rubber bekleed draagvlak
Vanaf € 143,45
23 juli bezorgd 

 

De verschillende soorten

Zoals hierboven vermeld, kent Kruizinga diverse soorten trappen. Hieronder gaan we hier nog wat uitgebreider op in.

 

Zuigerheffers

Ons veelzijdige assortiment biedt een ruime keuze aan zuigerheffers waarmee u glasplaten kunt aanzuigen en transporteren. Deze zuignappen zijn ook verkrijgbaar met hoekbescherming, zodat u de glasplaat zonder problemen kunt opbergen en deze bij lichte aanrakingen schadevrij blijft. Met glazen platen is het een bijzonder grote uitdaging om ze te verplaatsen zonder ze te beschadigen. Zelfs het geringste contact met een muur of de vloer kan schade veroorzaken die laat duidelijk zichtbaar is. Met een zuigkracht tot 120 kg (voor de handgrepen) of tot 300 kg (voor de transportwagen) moet het voor u gemakkelijk zijn om zware panelen te vervoeren.

 

Hef- en transportwielen voor hoeken

Voor grote producten, zoals kasten of tafels, is het een goed idee de poten op te tillen en ze te voorzien van transportwielen voor hoeken. Zo kan het product in gemonteerde toestand worden vervoerd, wat ook een grote hulp kan zijn bij verhuizingen of verbouwingen. Deze hefwielen bestaan uit zwenkbare zwenkwielen en kunnen een gewicht tot 600 kg dragen. De stalen steunen zijn bovendien voorzien van een antislip laag, zodat uw product tijdens het vervoer een stevige grip heeft.

 

Onderzetrollers

Boven een bepaalde gewichtsklasse is het onmogelijk een product op eigen kracht te dragen, zelfs met de beste draaghulp. Ook hiervoor heeft Kruizinga een goede oplossing gevonden, want de meeste van onze "sterkere" producten hebben rollen waarop u de producten kunt duwen. Een bijzonder populair product hier is de onderzetrollers, waarop u gemakkelijk enkele tonnen gewicht kunt opslaan. Dankzij de robuuste stalen behuizing is hij bijzonder duurzaam en bij goed gebruik bijna onverwoestbaar. De rubberen laag op het laadvlak dient ook als praktische antisliphulp en zorgt voor een veilig transport.

 

Hydraulische krik

Als uw artikel te zwaar is om op eigen kracht te tillen, heeft u krikken nodig om het product op een van onze transportmiddelen te zetten. Hiervoor kan zowel onze hydraulische krik als onze machinekrik worden gebruikt. Met beide producten kunt u zware voorwerpen tot respectievelijk 5 en 10 ton tillen. Van daaruit kunnen de producten gemakkelijk worden verplaatst op een van onze draaghulpen, die u gewoon onder het opgetilde object schuift. Naast onze transportrollen zijn hiervoor ook onze transportwagens met dissel geschikt, omdat deze het manoeuvreren veel gemakkelijker maken.

 

Rollers/heffers of transportrollen kopen

Wilt u een product kopen uit ons rollers/heffers of transportrollen assortiment maar heeft u nog vragen over het product? Geen probleem! Neem gemakkelijk contact op met onze specialisten. Zij helpen u met het maken van de beste keuze. Door bij Kruizinga te kopen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Kan ik gebruikte rollers/heffers of transportrollen kopen bij Kruizinga?

Als u besluit een transportwagen en takel tweedehands te kopen, moet u zeker letten op de kwaliteit en de huidige staat van het product. Bij het vervoer van voorwerpen die meerdere tonnen wegen, kan een materiaalbreuk ernstige gevolgen hebben. Bij Kruizinga controleren we elk gebruikt product op volledige functionaliteit.

 

Gebruikte producten kopen is niet alleen zeer duurzaam en grondstof besparend, het helpt ook uw portemonnee. Gebruikte producten zijn meestal veel goedkoper dan een nieuw product, ook al zijn ze maar een paar keer gebruikt. In onze winkel ontvangt u altijd aanbiedingen van gebruikte onderdelen en informatie over de staat ervan. Dus als u geïnteresseerd bent in een gebruikt product, kijk dan in onze categorie voor gebruikte producten of neem contact op met een van onze experts.