Minicontainer

minicontainer-afval-en-reiniging.png

Minicontainer uit voorraad kopen bij Kruizinga

Een minicontainer kent iedereen wel. Huishoudens verzamelen hun verschillende soorten afval in een kliko en zetten deze wekelijks of maandelijks aan de kant van de weg om op te laten halen door een vuilniswagen. Daarnaast zijn minicontainers een efficiënte oplossing voor het verzamelen en opslaan van afval.

 

Benieuwd welke minicontainer het beste past binnen uw omgeving? Lees dan onderstaand verder.

 

Slimme keuzes die we voor u hebben geselecteerd 

 

De verschillende uitvoeringen

Minicontainers variëren in verschillende groottes. Bij Kruizinga hebben we zowel grote als kleinere varianten mincontainers. Zo hebben we minicontainers van 80 liter, 120 liter, 140 liter, 240 liter of 360 liter. Afhankelijk van uw doeleinde maakt u een keuze uit de verschillende formaten kliko’s.

 

Verder bieden wij u bij Kruizinga de mogelijkheid om minicontainers te kiezen uit vier verschillende soorten materialen. De verschillende soorten materialen die wij verkopen zijn: HDPE (kunststof) en staal. Het grootste verschil tussen de twee verschillende materialen is dat een stalen minicontainer vlam dovend is. Hierdoor kan er licht ontvlambaar afval in worden opgeslagen. Daarnaast is staal een sterker materiaal dan HDPE-kunststof, waardoor een kliko in dit type materiaal voorkomt in omgevingen als de horeca.

 

Tot slot zijn de minicontainers ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor blauw, grijs, groen en oranje. De kleur van een minicontainer is afhankelijk van het gebruik. Zo wordt een groene minicontainer meestal in huishoudens gebruikt voor groen afval, oftewel restafval van groente en fruit. Verder wordt een grijze minicontainer vaak gebruikt voor restafval en wordt een blauwe minicontainer ingezet voor papier en karton.

 

Voordelen van minicontainers

Het gebruik van minicontainers heeft verschillende voordelen. Kunststof vuilnisbakken of aluminium afvalcontainers hebben een grote capaciteit en is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

 

Toepassingen van minicontainers

Minicontainers kunnen gebruikt worden voor alle soorten afval. Denk hierbij aan bouwafval, grofvuil, papier of voedselafval. Daarom bieden ze veel flexibiliteit op het gebied van afvalinzameling.

 

Geschikte toebehoren voor bij minicontainers

Naast dat u een afvalcontainer kunt kopen bij Kruizinga kunt u ook diverse toebehoren aanschaffen. Denk hierbij aan: stickers, deksels of heftrucklift.

 

Diverse minicontainer stickers

Bij Kruizinga verkopen we verschillende soorten minicontainer stickers waarmee u kan aangeven waar de minicontainer voor dient. Denk bijvoorbeeld aan een sticker waar een appel en een bananenschil en een bananenschil opstaat. Op deze manier weet bijvoorbeeld uw medewerker of voorbijganger dat deze container dient voor groen afval.

 

Een ander voorbeeld van een sticker voor de minicontainer is een sticker waar een recycle logo op staat. Hierdoor weten mensen dat het gaat om recyclebare goederen. Hiermee creëer u tegelijkertijd bewustzijn bij de mensen om duurzaam bezig te gaan. Dit vinden wij ook erg belangrijk bij Kruizinga.

 

Keuzehulp minicontainers

Wanneer u op zoek bent naar een minicontainer, is het belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Denk aan het formaat en de inhoud van de afvalcontainer, maar ook aan het soort afval dat u in de minicontainer vervoert. Kruizinga heeft een ruim assortiment minicontainers. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste afvalcontainer.

 

Minicontainers kopen

Bij Kruizinga verkopen wij hoogwaardige kwaliteit minicontainers. Door de combinatie van productkwaliteit en uitstekende service, biedt Kruizinga de beste oplossing voor uw afvalverzameling. Kies voor Kruizinga als u op zoek bent naar een kwalitatief sterke minicontainer.


FAQ

In welke branches komt u minicontainers tegen?

Minicontainers komen voor in diverse branches. Denk hierbij aan horeca, scholen maar ook bij u thuis.

Kan ik minicontainers huren bij Kruizinga?

Het is op dit moment niet mogelijk om een minicontainer te huren bij Kruizinga. Wilt u weten welke producten u wel kunt huren bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuur pagina.

Kan ik mijn minicontainer legen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga verkopen we alleen minicontainers. Wij zijn geen afvalverwerking bedrijf.