Buitenafvalbakken

buitenafvalbak-afval-en-reiniging.png

Een buitenafvalbak voor elke behoefte bij Kruizinga!

Wanneer u op stap bent of op weg naar uw werk, zult u waarschijnlijk regelmatig buitenbakken tegenkomen. Het is belangrijk dat u uw afval daarin deponeert, zodat het buitenmilieu en de natuur zo schoon mogelijk blijven. Buitenafvalbakken kunnen voor specifieke doeleinden worden gemaakt. Daarnaast zijn ze in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

 

Vraagt u zich af welke buitenafval verzamelaar het meest geschikt zijn voor uw omgeving? Bekijk dan onderstaande informatie.

 

Slimme keuze die we voor u hebben geselecteerd
Gebruikt
Buitenafvalbak met metalen binnenemmer
Nu vanaf € 110,37
31 mei bezorgd 

 

In welke omgevingen worden buitenafvalbakken gebruikt?

Zoals de naam al zegt, zijn buitenafvalbakken oplossingen om afval buiten te verzamelen. U komt een afvalverzamelaar in veel verschillende omgevingen tegen zoals op trottoirs, parken en andere omgevingen. Het is de bedoeling dat waar nodig een afvalbak of een afvalverzamelaar geplaatst wordt zodat niemand zijn afval buiten gooit. Het is aan de gemeenten om te zorgen voor voldoende buitenbakken voor de gebruikers.

 

Van welke materialen zijn buitenafvalbakken gemaakt?

Bij Kruizinga hebben we een ruim assortiment afvalcontainers. Wij bieden bijvoorbeeld afvalbakken voor buiten aan in maar liefst 11 verschillende soorten materialen. Voorbeelden van deze materialen zijn: HDPE-kunststof, hout, kunststof en staal. Het soort materiaal is belangrijk bij uw keuze. De voordelen van bepaalde materialen worden hieronder kort beschreven.

 

HDPE-afvalbak

Wij onderscheiden twee soorten HDPE-afvalbakken. Wij verkopen bijvoorbeeld plastic modellen voor buiten met een deksel, maar wij verkopen ook modellen met een permanente opening. Dit type straatafvalbak kan bijvoorbeeld aan een muur of een andere stabiele steun worden gehangen. HDPE-kunststof wordt gekenmerkt door zijn stabiliteit en sterkte. Een buitenafvalbak van dit materiaal is bijvoorbeeld ook beschermd tegen Uv-straling.

 

Houten afvalbak buiten

Een houten afvalbak heeft een luxere en uniekere uitstraling dan een plastic afvalbak en biedt bovenal een natuurlijk design. Ons assortiment omvat houten bakken die op een stalen onderstel rusten. Sommige bevatten ook een asbak, ideaal voor sigarettenpeuken.

 

De metalen afvalbak

Daarnaast hebben we ook veel stalen buitenbakken te koop. Staal is een zeer sterk materiaal. Bovendien is het grote voordeel van dit soort materiaal dat de container lang meegaat, omdat hij bestand is tegen veel verschillende soorten weersomstandigheden. De stalen buitenmodellen van Kruizinga zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Klanten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor ronde afvalcontainers, maar wij bieden ook halfronde of rechthoekige bakken aan.

 

Buitenafvalbak kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft een buitenafvalbak op het oog maar wilt u meer informatie over die specifieke afvalbak? Geen probleem! Neem gemakkelijk contact op met een van onze specialisten. Door een buitenafvalbak bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Hoeveel liter afval kan er in een buitenafvalbak?

Het is belangrijk om bij het aanschaffen van een buitenvuilbak rekening te houden met hoeveel liter afval hierin zou moeten gaan. In sommige buitenomgevingen zullen meer voorbijgangers komen, waardoor het van belang is om een grotere afvalbak voor buiten hier te plaatsen. Uiteraard heeft Kruizinga hier rekening mee gehouden en daarom verkopen wij veel verschillende groottes van buiten vuilnisbakken.

 

De afvalbak die het meest wordt aangeschaft is de vuilnisbak 60 liter buiten, maar er is ook veel vraag naar de vuilnisbak 50 liter voor buiten. Verder hebben we bij Kruizinga ook nog kleinere en grote formaten. In de grotere formaten buitenprullenbakken kan maar liefst 100 liter aan afval!

Kan ik toebehoren bij mijn buitenafvalbak kopen?

Afvalzakken, trolleys, bevestigingskit en binnen bakken zijn voorbeelden van toebehoren voor vuilnisbakken van buiten. Bij Kruizinga kunt u al deze verschillende toebehoren aanschaffen tegen goede prijzen. Zo is het zelfs mogelijk om een omhulsel aan te schaffen voor uw prullenbak, zodat deze mooier in de omgeving past.