Gebruikte laadbrug mobiel in hoogte verstelbaar
Opties: bouwjaar 2012|L: 12000, B: 2850 (mm)|Artikelcode: 99-8891GB

Conditie: Gebruikt
Prijs per stuk: € 14.971,00 excl. BTW (excl. bezorgkosten)
Gewenste aantal

Afhalen na bericht van ons
Wij berekenen de meest gunstige transportkosten. Deze krijgt u te zien in de orderbevestiging.

Specificaties
Artikelcode:
99-8891GB
Artikelindeling:
Gebruikt
Type:
mobiel
Uitvoering:
in hoogte verstelbaar
Materiaal:
staal
Kleur:
kleurloos
Oppervlakte behandeling:
thermisch verzinkt
Lengte (mm):
12000
Breedte (mm):
2850
Breedte inwendig (mm):
2660
Laadvermogen (kg):
10000
Aandrijving:
elektrisch
Opties:
bouwjaar 2012
Typenummer:
8891
Extra specificaties:
BGR 233 goedgekeurd (DE)
Horizontaal platform (mm):
3020
Rijbreedte:
2320
Neusbreedte:
2200
Draagvlak:
400
Min. hoogte (mm):
1100
Max. hoogte (mm):
1650
EAN Code (Gtin):
8719424195996
Omschrijving

Een verrijdbare laadbrug is een oprit, speciaal ontwikkeld om met een heftruck containers en vrachtwagens te laden en lossen. Deze gebruikte laadbrug is een 12 meter lange, schuin oplopende oprit waaronder een wielstel is gemonteerd zodat het geheel verrijdbaar is. Door de elektrische aandrijving (incl. 16 ampère 5-polige stekker, zie laatste foto) kan het hoogste gedeelte van de oprit in hoogte worden versteld van 1100 tot 1650 mm. Het rijvlak van de oprit bestaat uit een anti-slip rijvlak en is 2.26 m breed. Het hoogste deel van de laadbrug loopt 3 meter horizontaal zodat de heftruck horizontaal de laad- en losruimte kan binnenrijden.

Voordelen
- inzetbaar op meerdere plaatsen, zelfs wanneer deze relatief ver van elkaar liggen.
- slechts één persoon nodig, om met een heftruck zelfstandig containers te laden/lossen. Een enorme besparing op de arbeidskosten omdat bij andere methoden vaak 2 tot 3 personen nodig zijn.
- tot 3 x sneller laden/lossen dan op de conventionele manier met een handpallettruck in de container.
- enorme besparing van tijd en arbeidskrachten (minder mensen kunnen sneller een container laden/lossen), investeringsbedrag snel terug verdiend.
- in geval van zware vaten, kratten of pallets werkt men met een containerlaadbrug veiliger en verbetert men de arbeidsomstandigheden bij het laden/lossen.

Let op!
1. De laadbrug kan pas weer naar z'n laagste punt wanneer het uitschuifbare horizontale platform tot minimaal 230 mm is uitgeschoven (zie een na laatste foto; 230 mm aangeduid met witte streep).
2. Wanneer de laadbrug eenmaal op z'n laagste punt is blijft de transformator lopen. Om deze uit te schakelen dient u de bedieningsknop 'Heben' in te drukken of de hoofdschakelaar direct om te zetten (zie laatste foto, rood gearceerd).


Voorwaarden gebruikte producten

U heeft een gebruikt product geselecteerd. Kruizinga.nl heeft als doel gebruikte producten in een bruikbare c.q. direct inzetbare staat te leveren. Wij streven ernaar om hier een zo goed mogelijk beeld van te geven. De gebruikte producten worden niet afzonderlijk stof- en stickervrij gemaakt waardoor de optische en technische staat onderhevig is aan persoonlijke interpretatie. Op basis van onze ruim 60 jaar ervaring vindt er een zorgvuldige sortering plaats. Bij het bestellen gaat u akkoord met de staat waarin de producten zich bevinden.
Het is niet mogelijk om gebruikte producten te retourneren.
Bij gebruikte producten zijn de laadvermogens niet bekend en kunnen zodoende niet worden gegarandeerd.